یادداشت گمشده ای در کتردام
8 ساعت پیش
مشعلی در برابر شب خب واقعا لیاقت معروف شدن رو داشت . فضاسازی درست، جادو قانون داشت ، شخصیت ها به اندازه بودن و به اندازه لازم شناخته شده بودن... ترجمه هم واقعا کم نذاشته بود. جلدسخت و آستر بدرقه هم که داشت ... خلاصه حتی اگه خلاصه شو دوست نداشتی بخر ، بخون بزار واسه قشنگی کتابخونه😉 ولی مطمئنم اگه بخونید ، دوستش دارید . (چون خودم بخاطر لبه ی رنگیش گرفتم😂) چهارمین کتابی بود که از خانم رفیعی خوندم و واقعا ترجمه حرف نداشت . فضاسازی که واقعا خوب بود به خوبی می تونستی زندان کاف رو تصور کنی ، طوری که انگار خودت هم اونجا بودی . یا جنگلی که روح گیر توش بود (اسم جنگل یادم نیس خو🙂😂 )...کاملا تو ذهنت تصور میشه ، طوری که انگار اونجایی و در کنار الایس و شیوایی .. شخصیت سازی هم خوب بود ، ولی بهترین شخصیت هلین آکوئیلا بود ؛یه شخصیت قوی! لایا و الایس هم خوب بودن ولی هایپ یه چیز دیگه بود با اینکه جلد اول زیاد به دلم نشست به خاطر هلین جلد دو رو هم خوندم . و برای این باید ازش تشکر کنم ... چون از کتابای مورد علاقم شده .... شاید کمتر از شش کلاغ دوستش داشته باشم ولی انصافا در حد همون خیلییییییییی خوبه ، و واقعا لیاقت ترند شدن رو داشت . زاویه دید داستان اول شخص بود ؛و این یعنی تو کاملا میتونی با احساسات ، افکار و عواطف شخصیت دخترو درک کنی.... ولی کینان ..... 🔴اسپویل شخصیت مورد علاقم بود!واقعا ناراحت شدم شب آوره . اصلا نمیشد حدس زد و دقیقا شانس من توی شخصیت های مورد علاقم عالیه😂🙂 از ونژی خوشم میومد شد شاهزاده اهریمن ها ! از کینان خوشم اومد شد پادشاه اجنه ! از لیام خوشم اومد مرد !! ببینید چه خوش شانسم 😁 در کل خوندنشو پیشنهاد میکنم امیدوارم بخونید و لذت ببرید 🤍