یادداشت Hedyeh

1404/6/10

"انتخاب"
خلاصه بگم: کلماتی‌ خوندم که پشت سر‌ هم ردیف‌ شده بودن و هیچ عمقی نداشتن.
۱.موضوع تکراری: نسخه‌ی دیگری از‌ داستان سیندرلا.
۲.اسم‌‌های احمقانه: نویسنده برای دو تا از شخصیت‌ها از جمله شخصیت اصلی از شغل‌شون‌ برای فامیلی‌شون استفاده کرده بود. مثل: Singer, Farmer.
۳.روایت داستان اول شخص: روایت اول شخص از دیدگاه‌ امریکا برام خسته‌کننده شده بود و این‌ موضوع قراره تا ۶ جلد ادامه پیدا کنه!
۴.داستان زن ستیزانه و مشمئز کننده: اینجا رو بخونید-
"همه‌تون برای من عزیز هستید. مسئله فقط اینه که باید کشف کنم کدوم‌تون عزیزترین هستین"(صفحه ۱۰۹)
"ادامه می‌دیم. حالا، میدونم این مسئله شخصيه ولی من مجبور بودم با هر فرد شرکت کننده توی رقابت در این مورد بحث کنم، پس لطفاً خجالت نکشید. مکث کرد. می‌خوام تأیید کنید که شما در واقع دوشیزه هستید.»(صفحه ۶۳)
"وقتی شاهزاده مکسون برای انجام‌ کاری دعوتت می‌کنه، نباید رد کنی. مهم نیست چه کاری باشه. شام، گردش بیرون شهر، بوسیدن- چیز‌هایی بیشتر از بوسیدن- و هر چیزی؛ درخواستش رو رد نکن"(صفحه ۶۶ و ۶۷)
و کلی‌ مورد دیگه که اینجا گنجونده نمی‌شن. این‌ها برجسته ترین‌هاشون بودن. جدی؟ ۳۵ دختر بالغ رو زندانی و به جون هم می‌ندازید تا شاهزاده‌ای که از پس خودش هم بر نمیاد رو جذب کنن؟؟؟ عجب‌ داستانی!
۵.شخصیت اصلی: امریکا، کسی که بدیهی‌ترین کارها رو می‌کنه ولی نویسنده جوری جلوه‌شون می‌ده تا این دختر که بی‌نقص‌ترین و خوشگل‌ترین و با استعدادترینه رهبری کارها رو موقع آشوب به دست بگیره.
۶.فقر: خانواده‌ی امریکا، یعنی‌ دختر داستان که مثل هر کتاب دیگه‌ای فقیرن. خب، جسارتاً کدوم فقر؟ آها مثلاً این که یخچال و تلویزیون دارن، موقع پخش اخبار ذرت بوداده می‌خورن ولی برای وعده‌های روزانه‌شون مشکل دارن. و راستی همراه غذا همیشه چای می‌نوشن! امریکا و مادرش لوازم آرایش و چند دست لباس خوب برای اجراهاشون دارن، بعضی وقتا خدمتکار استخدام می‌کنن و امریکا اتاق شخصیشو داره!
۷.پایان: نصف بیشتر این کتاب صرف مقدمه چینی شد تا به پایانی که از ۱۰ صفحه‌ی اول هم می‌تونی حدس بزنی برسی. ببخشید ولی از شدت یکنواخت‌ بودن کتاب حوصلم سر رفت.
❗️اسپویل❗️
۸. عادی سازی خیانت: وقتی رابطه‌ی مکسون و امریکا وجهه عاشقانه‌ پیدا کرد، امریکا اسپن رو بوسید و  باهاش وقت گذروند فقط چون مکسون سر امریکا داد زده بود. بعد که امریکا و اسپن رابطه‌شون رو از سر گرفتن، مکسون معذرت خواست و امریکا اون رو بوسید. خیانت به دو نفر همزمان!!! واکنش اسپن چی بود؟ خندید.
*اینم بگم که امریکا تا آخر هویت واقعی اسپن رو -که نقش نگهبان‌ رو برای امریکا ایفا می‌کرد - پیش مکسون فاش نکرد*

●آگاهانه کتاب بخونید.

کتابه چه سمی بوده

نازی

نازی

1404/6/10

واقعا از کتابایی که خیانت رو عادی سازی میکنن متنفرم، هر چقدرم که به جز اون داستان محشری داشته باشه

1404/6/11

دقیقاً.