یادداشت محمدتقی ریاحی
1404/4/12
یکی از بهترین رمان های تاریخی و در ادامهی رمان «نجیب بنی امیه» که به بازگشت خالد بن سعید از حبشه میپردازد. خالد و جعفر و باقی مهاجرین که پانزده سال در حبشه زندگی کرده اند ، حالا و در پایان نبرد خیبر به مدینه وارد میشوند. در یکی از شب های زندگی در مدینه، خالد زنی را میبیند که شبانه وارد مسجدالنبی میشود تا با همدستی منافقین ، پیامبر (ص) را به قتل برسانند و حق حضرت علی را غصب کنند. ایده این کتاب بسیار جسورانه هست و به بدترین توطئه تاریخ میپردازد: سقیفه! و کتاب سعی دارد با استناد به مدارک تاریخی ثابت کند علت درگذشت پیامبر شهادت بود، نه وفات، و کسانی از داخل خودِ مسلمین ایشان را به شهادت رساندند داستان بسیار هیجانانگیز و جذابی دارد و ما باید خالد را در مسیر شناسایی منافقین ، که حتی از رگ گردن هم به پیامبر نزدیک تر شده اند، همراهی کنیم و جلوی این توطئه را بگیریم با مطالعه این کتاب هم خندیدم، هم هیجان زده شدم، هم عاشق شدم، هم متعجب شدم و هم گریه کردم🥲
سلام. واقعا سناریو خوبی دارد. انشاءالله خیلی زود بخونید، خوش بخونید و نظرتان را در مورد کتاب بخوانیم🌱
متوجه نشدم، کتاب با استناد به مدارک تاریخی اثبات کرده که پیامبر توسط مسلمانان به شهادت رسیدن؟؟ اون وقت با کدوم مدارک تاریخی؟
سلام. منظور از مسلمانان، منافقین است که به ظاهر مسلمان بودند. منابع در پایان کتاب ذکر شدهاند. الان جایی هستم به کتاب دسترسی ندارم، فردا منابع را برایتان ارسال میکنم
ممنونم اگه زحمت بکشید از متن کتاب که این ادعا رو داره عکسی یا متنی هم بذارید خیلی لطف می کنید. @mohammadtaghi
خب مسلمانان حالا همون منافقین که توطئه اشون به ثمر ننشست. پیامبر از توطئه اشون آگاه شدن شاید به اون گزارش خوراندن دارو یا چیزی شبیه اون به پیامبر توسط همسرانشون استناد می کنن. اینطوره؟ منظور عایشه و حفصه هستند
محمدمهدی حیدری