یادداشت • خاوَردُخت •
1403/9/21
بی تعارف اگر دلتون میخواد یک داستان خوش خوان بخوانید و کیفش رو ببرید، سمت این کتاب نرید.😬 موضوع داستان ضعیفه و حتی باورناپذیر همه چیز ساده و بدون پيچيدگي اتفاق می افته و بنظرم اگر نويسنده اطلاع دقیق تری از مدل های رفتاری جامعه آمریکا داشت این داستان باور پذیر تر میشد(مثلا دختر نيويورکی از اصلاحات عامیانه ایرانی با رفیقش استفاده میکرد)😶🙄 ااااما ااااا🪄... اگر به دنبال یک منبع جامع و جالب در حوزه بانوان و پوشش هستید این کتاب رو از دست ندید‼️ نويسنده کلی تحقیق کرده و مقاله های و مجلات و.. متنوعی رو بررسی کرده و حاصل این اطلاعات رو برامون در قالب سخنرانی توی داستان گنجونده نکته خیلی خفنش اینکه همه رفرنس ها موثق و قابل بگیری هستش..✅ برای من به شخصه مطالب خیلی جالب بود بنظرم این ایده خیلی خوبیه که محقق ها حاصل کارشون با زیرکی در قالب داستان و رمان بیارند..👌(البته اگر از قلم افرادی که داستان پرداز های حرفه ای هستند استفاده کنند خیلی کتاب همه چی تمومی میشه )⭐. اگر زمانی پیش بیاد این کتاب رو خریداری میکنم و هر ازگاهی بهش سر میزنم از زوایای جالبی به موضوعات اشاره کرده که برای من جالب بود و قطعاً برای کسی که تحقیقات هدفمندی داره خیلی بیشتر از مقاله خوندن دیدن نمونه های آماری اینور ی انوری کمکش میکنه👩💻 ، اگر صاحب حلقه بانوان یا گعده ها نوجوانان هستید بهتون خیلی توصیه میکنم.🤌