یادداشت غزل

1404/3/10

از نظر تکنیکی، این اثر بی‌تردید یکی از نمونه‌های قوی در روایت‌پردازی است. اوج‌های داستان به‌خوبی مدیریت شده‌اند و تغییرات زمانی و مکانی با مهارت اجرا شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که مخاطب بدون سردرگمی، با جریان ذهنی شخصیت‌ها، به‌ویژه زیبا، همراه می‌شود. حتی روایت درونی افکار زیبا نیز با دقت و انسجام قابل‌توجهی طراحی شده است.

با این حال، آنچه برای من تا حدی زننده بود، نحوه‌ی پرداخت رابطه‌ی زیبا و پدرش بود؛ رابطه‌ای که نشانه‌هایی از "گره الکترایی" در خود دارد. زیبا پدرش را بدون هیچ پیش‌شرطی و با تمام وجود می‌پذیرد؛ در حالی که نسبت به مادرش، حتی در مواجهه با خطاهایی انسانی، هیچ تلاشی برای همدلی یا پذیرش نمی‌کند. نویسنده با انتخاب زاویه دید از زبان زیبا، تصویری ارائه می‌دهد که در آن پدر تقریباً از هرگونه خطا مبراست. این عدم توازن در نگاه به والدین، چه آگاهانه و چه ناخودآگاه، نکته‌ای‌ست که نمی‌توان به‌راحتی از آن عبور کرد.

در نهایت، باید به زبان ساده، روان و توصیفات سینمایی اثر اشاره کرد که باعث می‌شود خواننده به‌راحتی با صحنه‌ها ارتباط برقرار کند و تجربه‌ای تصویری از داستان داشته باشد.

MHesam

MHesam

1404/3/11

از تحلیل جامع شما متشکریم!

خواهش میکنم!

اتفاقا این کتاب امروز تو کتابفروشی نظرم رو جلب کرد ولی مطمئن نبودم بگیرمش یا نه.

1404/3/11

متن روانی داره، یک روزه تموم شدنیه!

من خوندمش نگین و خیلی باهاش ارتباط گرفتم و داستانش به نظرم متفاوت بود اما غمگینم هست اینو در نظر بگیر

من عاشق ژانر غمگینم😅💁🤣
@farnazpuresmaili

ااا
اینو فیلمشم درست کردن ،امین حیایی هم توش بازی کرده،من فک نمیکردم از روی یه کتاب ساخته باشنش

بله اقتباس شده!

منم نمیدونستم از روی کتاب ساخته شده. این روزها خیلی تبلیغ میشه تو تلویزیون فیلمش