یادداشت عَلِیْرِضَآ

فیلسوفان بدکردار
        سوال بزرگی که نویسنده برای مخاطب خود ایجاد میکند و در پس گفتار نیز انچنان که باید از پس حل کردن آن بر نمیاید این است که چگونه میشود در راه شناخت صحیح به انسانهایی اعتماد کرد که آنچنان غرقه در تباهی و فساد و حماقت بوده اند که شبهه عدم تعادل ذهنی در انها میرود؟

بحث اینه که برای شناخت صحیح نمیریم سراغشون!
فیلسوفان صدای زمانه خودشون هستن...چه صحیح چه غلط!

خوب اگه اینجوری باشه خبرنگارا و رمان نویس ها قطعا از فیلسوف ها  جلو ترن.

جدا صدای زمانه بودن رو با آمنه سادات ذبیح پور یکی کردی الان؟!؟!؟
حقت نیس کتک مفصل بخوری عایا؟؟؟
@Alireza1210

خو تعبیر خودت اشتباه بود.
صدای زمانه بودن تعبیر درستی درباره فیلسوف نیست.
در ضمن حواست باشه به خانم ذبیح پور بی احترامی نشه.
😁🚬😁
@mna_1381

خیلی بد کاری کردی قبل اآشنا شدن با حرفاشون رفتی یه کتاب اینجوریو خوندی

بدجور نگرانی فیلسوف زده بشم؟😂

مهدی

1403/4/18

یعنی چی قراره بهشون اعتماد کنیم؟😅
در فلسفه با استدلال و منطق سر و کار داریم، اگر منطقی بود میپذیریم...بحث اعتماد درباره پیامبران مطرحه که ادعای وحی کردن نه فیلسوفان

حرف من اینه
اگه به این نتیجه برسی که یه نفر تعادل ذهنی و روانی نداشته است اصلا حاضر هستی پای استدلالش بشینی؟
نمیدونم چقد با جنس فلسفه غربی اشنا هستید
فقط میتونم بگم که اتفاقا برعکس؛چیزی با عنوان مدعا و استدلال در ان وجود ندارد . روش تفلسف شان و حتی اکثر مسئله های تفلسف شون با فلشفه های شرقی خصوصا فلسفه  صدرایی متفاوته

مهدی

1403/4/18

من فقط پای حرف کسی که ادعای وحی کنه و همزمان تعادل ذهنی و روانی نداشته باشه نمیشینم چون از عالم غیب میخواد خبر بیاره و به همچین شخصی نمیشه اعتماد کرد ولی فیلسوف استدلال میاره و اساسا در وادی عقل صحبت میکنه نه فراتر از اون! بعدشم «عدم تعادل ذهنی و روانی» کلمه مبهمیه دوست عزیز، باید نام بیماری رو بگید، و این منافاتی با استدلال آوردن و درستی اون هم نداره؛‌ چون فلاسفه قبل از هر چیز انسان بودن و سختی های زندگی و تجارب تلخشون ممکنه باعث بیماری هایی در اون ها بشه! از این نکته هم غافل نشید که حقیقت طلبی و تفلسف میتونه با اضطراب همراه باشه و همین میتونه زمینه بیماری هایی باشه! خلاصه بحث پیچیدس و فیلسوف به فیلسوف فرق میکنه و درست نیست همه رو در یک کلمه مبهم خلاصه کنید و نسخه شونو بپیچید.
یعنی الان در کتاب اخلاق اسپینوزا یا نقد عقل محض کانت استدلالی وجود نداره؟😅 شوخیشم قشنگ نبود :)
@Alireza1210

خوب پس بی زحمت شما یه سر به تیمارستان ها بزنید.
دیوونه ها غالبا استدلال های قشنگی دارند
@Mahdi_caulfield