یادداشت سوفی🥀
20 ساعت پیش

کاراوال رو بعد از یکسال انتظار خریدم و دیشب تمومش کردم:) قبل از خوندنش توی کتردام بودم ولی بعد از خوندش فقط توی کاراوال بودم،همراه اسکارلت و جولیان🥹 مدت ها بود که بعد پادشاه پریان،پیکارگسل،شش کلاغ و چند کتاب دیگه اینجوری نشده بودم که منتظر خوندن بقیه اش باشم.صبح تا شب دلم میخواست بیشتر بخونم همینطور بخونم و بخونم تا اینکه به خودم اومدم و فهمیدم که تموم شد!کاراوال تموم شد!✨چه اتفاقی برام افتاده بود؟ وقتی به دنیای واقعی برگشتم متوجه شدم صفحه ی اخرشم... جادوی کاراوال باعث شد من بخونمش تا اینکه تموم بشه!🥲 حاوی کمی اسپویل: باید بگم که دوناتلا و بقیه خوب تونستن گولم بزنن😀اخه من گریه کردم این چه کاری بود؟؟؟ به بخاطر همین موضوع از دوناتلا متنفر شدم🫣ولی امیدوارم تو جلد دوم نظرم عوض بشه🙃 دانته و جولیان چقدر باحالن!❤️🔥خوشمان امد💫 ... عاشق پلات توییستش شدم💕💕💕 نیازمند جلد دوم😍(امیدوارم هیچ وقت کاراوال تموم نشه😭) حتما این مجموعه رو بخونید،ولی موقع خوندنش حواستون باشه که توی بازی غرق نشید وگرنه برای همیشه توی بازی گیر می افتید!🫢 حواستون باشه این فقط یه بازیه!🤫 به کاراوال خوش اومدید!🤭
18 ساعت پیش
وای اره خیلی قشنگ بوددد من میدونم اسطوره کیه بدون خوندن جلد دوم😂😎(ای ام پروفسور)
10 ساعت پیش
ببین جکس اصلا یه لول دیگست 🤌🏻 دانته / اسطوره و جولیان در برابرش دیده نمیشن اصلا 😔😂 با اون سیبشششش @my_liberaly
10 ساعت پیش
یکی از قشنگ ترین تجربه های کتاب خوانیم مجموعه ی کاراوال بود🙂↔️🥹 خوشبحال کسایی که میخوان تازه بخوننش واقعا بهتون حسودیم میشه🥲🪄
سوفی🥀
17 ساعت پیش