یادداشت آروشا دهقان
دیروز
در این کتاب چیزهایی رو میخونید که ممکنه تا بهحال دربارهشون نشنیده یا نخونده باشید. «شاهنشاهی هخامنشی» قرار نیست یک خط داستانی از کورش تا اردشیر یکم بکشه و قرار نیست روایتگر اتفاقات باشه. این کتاب ما رو به دنیای اسنادی میبره که از دل شاهنشاهی هخامنشی، و همسایگانش، بیرون اومدند؛ یک نگاه مستقیم به نوشتههای باستانی، چشم در چشم تاریخ! بخش مورد علاقهٔ خودم طبیعتا اسناد مصری بود و همونطور که همیشه گفتم، مصر هخامنشی بسیار جذابتر از پارس هخامنشیه. :) این کتاب به چه کسانی توصیه نمیشه؟ به کسانی که هیچ اطلاعاتی از تاریخ هخامنشی ندارند، نه برای این که کتاب مفیدی نیست، بلکه چون ممکنه خط سیر روایتها و اسنادی که میاره براتون گنگ باشه یا خواندن متن تاریخی خستهتون کنه. به چه کسانی توصیه میشه؟ آدمهای کنجکاو و اونهایی که دوست دارند مستقیم با تاریخ رو به رو بشن و ببینند که مردم اون زمان، در شاهنشاهی پهناور هخامنشی و در یونان، حوادث رو چطور میدیدند و چطور تحلیل میکردند. این کتاب کمکتون میکنه تا تفاوت نگاه مردمان مختلف به یک موضوع مشخص رو متوجه بشید و دنیا رو از دریچهٔ چشم کسانی ببینید که دو هزار پانصد سال پیش زندگی میکردند.
دیروز
منکه واقعا لذت بردم از خوندنش ممنون از شما بابت دعوت و راه اندازی این باشگاه و دوره مطالعاتی جذاب
آروشا دهقان