یادداشت choobin
1404/7/20 - 01:35
اینکه یه مدت کتاب رو نخوندم باعث شد انتظاراتم نسبت به کتاب معقولانه تر بشه و با کتاب گسسته مقایسه اش نکنم و الان راحتتر باهاش کنار میام ...و خب خوبیش هم به اینه که کتاب سرعت بالایی داشت و کسل کننده نبود...هنوزم معتقدم نفس کاری که داس ها انجام میدن درست نیست و اینکه بخوان داس خوب یا بدی باشن این موضوع رو عوض نمی کنه ...شاید به خاطر همین با وجود اینکه به آینده روئن نمی تونم خوش بین باشم اما به سیترا ترجیحش می دم ...چون اهل ادا و اصول نیست از سیاهی کاری که انجام میده باخبره برعکس سیترا که یه جورایی به این باور رسیده که با وجود تشریفات خاص و مهربون بودن دیگه نفس کشتن یهسری از افراد ایرادی نداره ...و اما اینم بگم که اتفاق آخر و اون چیزی که در جشن زمستانه منتظرش بودیم خیلی خوب و زیرکانه اتفاق افتاد و واقعا خوشم اومد...البته یه چیزاییم الان برام منطقی با نظر نمیاد ...امیدوارم تو جلد بعدی نظرم تغییر کنه.
1404/7/21 - 00:24
ببین این جناب شوسترمن توسط همه طرفداراش حداقل یک بار ذهن مریض خطاب شده😂😂 باید باهاش کنار بیایم.
1404/7/21 - 00:26
اگه بخوایم منطقی باشیم... بجای قضاوت داسها باید مرگ طبیعی رو به جهان برمیگردوندن... چون اونموقع دیگه نیازی به داسها نبود!
1404/7/21 - 17:59
دقیقا ...عمیق نشانه کامل نبودن ما انسان هاست که فقط با در دست گرفتن و در اختیار گرفتن یه قدرت چجوری به سمت فروپاشی می ریم ...تازه اینجا یه جامعه نسبتا متمدن هست یعنی.
choobin
1404/7/21 - 17:58