یادداشت Daydreamer

انجمن شاعر
        انجمن شاعران مرده همون چیزیه که قراره تا مدت های زیادی ذهنتونو درگیر کنه و تا همیشه بخشی از ذهن و قلبتون رو برای خودش تصاحب کنه.

شاید برای معرفی این کتاب بهتره بگیم داستانی کوتاه درمورد معنای زندگی، داستانی که میاد یک مفهوم رو در قالب چندین مورد توی زندگی ما نشون میده و باعث میشه درموردش فکر کنیم و با خودمون بگیم ماهم اینجوری هستیم؟ ماهم تاحالا اینجوری رفتار کردیم؟ یا تمام این مدت داشتیم اشتباه می‌کردیم؟ و خب از طرفی علاوه بر این مفهوم میاد اوضاع جامعه و ارزش ها و فرهنگ هایی که مانع این رشد مفهوم میشن رو شرح میده.

یه نکته‌ای که هست اینه که چون کتاب اول فیلم بوده و بعد فیلمنامه‌اش به مرور تبدیل به کتاب شده، خیلی توی پردازش کاراکتر یا مکان توجه‌ای نشده و به خاطر همین اگر اول فیلمش رو ببینین این قضیه خیلی اذیتتون نمی‌کنه و دچار ابهام و کمبود از طرف کاراکتر ها و مکان های داخل کتاب نمی‌شین.

درکل، به نظرم این کتاب/فیلم رو همه باید بخونن و ببینن و درموردش فکر کنن چون برای زندگی همه ماها این تلنگر لازمه و این کتاب می‌تونه همون تلنگر برای شما باشه :)

2.6k

Satoru

Satoru

موافقم
همه باید اینو حداقل ببینن اگه کتاب هم نخوندن
بعد خوندن یادداشت دلم خواست دوباره برای چندمین بار ببینمش و کتابشم بخونم

مرسی که خوندی🥲

1404/4/5

من فیلمش رو دیدم و بعدش واقعا ذهنم درگیر شد  و فکرم درگیر اینه که آیا آقای کیتینگ کار درستی رو انجام‌ داد یا نه چون آخرش برام خیلی غیر منتظره بود
دوس دارم در موردش با کسی حرف بزنم

1404/4/5

حتما خوشحال میشم باهم حرف بزنیم درموردش فقط لطفا کامنتتون رو پاک کنین چون اسپویل داره💙

ویرایش کردم

ممنونم از لطفتون🫂💙
@fatemez

منم کاملا موافقم فیلم و کتابش باید خوند حتما!

1404/4/6

ممنون که خوندی🥲💙

💓💓
@Daydream_07

ننوشتی کدوم شخصیت بیشتر از همه دوست داشتی؟:)

1404/4/6

وای قطعا آقای کیتینگ و شاید یه کم نیل :)

منم آقای کیتینگ و چارلی 🙂