یادداشت 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪
1404/3/5

جود، همون دختر فانی کلهشق که یه تنه داره وسط دنیای دروغ و سیاست پریها میجنگه، بعد از اون شاهکار تبعید توسط کاردن، الان داره با ویوی و اوک در دنیای انسانها زندگی میکنه. ولی همهچی قراره زیاد آروم پیش نره (خب معلومه دیگه، مگه اینا بلدن زندگی عادی کنن؟). یه ماموریت خطرناک، یه خواهر دو قلوی مشکوک، و دوباره کشیده شدن به دنیایی که جود هم ازش بیزاره، هم دیوونهشه... 🧝♀️ شخصیتا و رابطهها (یه نگاه عاشقانه و تند!): *جود*هنوز همون دخترهی مصمم، خسته ولی قویایه که میخوای بغلش کنی بگی: "بابا یهذره استراحت کن، ولی خب ادامه بده چون داری عالی پیش میری!" *کاردن*؟ آقای "من بلدم تو رو آزار بدم ولی خودم بدتر عذاب بکشم" توی این جلد بالاخره یه پله دیگه رشد میکنه. کمکم نقابش میافته و دلت میخواد محکم بگی: "خب حالا شدی شاه دل من!" 😌 (البته که بودی☺️) *ترین* هنوزم مشکوکه و آزاردهنده (ولی یه نقشش توی داستان باعث شد یه لحظه تحسینش کنم). *مادوک* هنوز اون پدرخواندهی مرگباره که آدم نمیدونه ازش متنفر باشه یا بترسه یا یه ذره هم براش دل بسوزونه. ⚔️ اتفاقات و درام ها: برگشتن جود به دنیای پریا خیلی پرتنشه. هر لحظه منتظری یه خیانت جدید ببینی یا یکی از پشت خنجر بزنه. یه دوئل حسابی داریم، یه نقشهی حسابیتر، و یه پیچش بامزه که یهدفعه همهچیو میچرخونه. یه افسانه قدیمی در مورد "پادشاه پریان" بالاخره به جواب میرسه، و اون لحظهای که فهمیدم... قشنگ گفتم: "اووووووف! اینو خوب بازی کردی هالی!" 🔥 چیزایی که کاش بهتر بود: یهسری اتفاقا زیادی سریع و راحت حل شد. مثلاً بعضی مشکلاتی که تو جلدای قبلی کلی کش اومده بودن، اینجا تو دو صفحه جمع شدن. من شخصاً انتظار داشتم یه ذره سیاهتر و تاریکتر تموم بشه. پایانش خیلی "مرتب و خوشگل" بود واسه دنیایی که این همه بیرحمه.(حالا همین من اگه سد اند بود بازم مشکل داشت👀) کاش بیشتر به کاردن از زاویه خودش نگاه میکردیم. دیدن بیشتر از درونش، خیلی میتونست قویترش کنه. ⭐ امتیاز من: ۴.۵ از ۵! چون هنوزم جذابه، شخصیتا قویان، عشق و سیاست خوب قاطی شده، ولی یه کوچولو بیشتر عمق و پیچیدگی لازم داشت تا بترکونه. پ ن: کاراکترای کتاب رو توی ویدئو گذاشتم و به نظرم فوق العاده ان🛐🧚♀️
1404/3/6
کاردن و جود مثل همیشههههه عالی و دوست داشتنی بودننن✨️✨️✨️ خانم نیکدل ، سد اند بود من تا ماه ها قبل خواب گریه میکردم ، منظورت چیه؟؟؟
𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪
1404/3/6