یادداشت Farnoosh

Farnoosh

Farnoosh

1404/1/25

من بعد از کتاب قصر سرخ تصمیم به خوندن این کتاب گرفتم، چون قلم نویسنده رو خیلی دوست دارم. کتاب‌های ایشون برای من از اون دسته هستند که هم ابتدا، هم وسط و هم پایان کتاب برام کشش و جذابیت داره. ❤️‍🔥
به علاوه نویسنده داخل صفحه اینستاگرامشون گفته بودن که دنیای کتابهاشون یکیه و دوست دارن هیون و یوجین از کتاب قصر سرخ رو reincarnation ایسئول و دهیون از این کتاب بدونن. پس گفتم حتما باید بخونم.😍😍😍

🔴ژانر کتاب تاریخی کره/ جنایی/ عاشقانه هست.
(مشابه کتاب قصر سرخ ولی ۲۵۲ سال قبلتر یعنی سال ۱۵۰۶)

🔴قسمت تاریخی کتاب در دوره ی امپراطور یونسان برمی‌گرده که امپراطور مستبدی هست و نهایت با کودتای اطرافیانش از سلطنت خلع میشه. (یادداشت تاریخی نویسنده در انتهای کتاب رو بخونید،اونجا بیشتر توضیح دادن که کدوم کارکترها برگرفته از تاریخ هستند).
⭕️همین قضیه داستان رو خیلی تاثیرگذارتر و باورپذیرتر کرده، خصوصا خاکستری بودن شخصیت‌های علیه امپراطور یعنی رهبران کودتا. به طور کلی داستان در دوران تاریکی از تاریخ روایت میشه، خود نویسنده میگن که تحقیق درباره‌ی این دوره ناراحت کننده بوده و شک داشتند که آیا این دوره از تاریخ رو برای کتاب انتخاب کنند یا خیر، ولی خب چون اگه با تاریخ رو به رو نشیم تکرار میشه، تصمیم گرفتن که انجامش بدن.

🔴قسمت معمایی برمی‌گرده به قاتلی سریالی در داستان معروف به Nameless flower. میشه گفت یه vigilante که داره علیه امپراطور عمل می‌کنه، در نگاه اول میگیم خب این که چیز خوبیه، یعنی طرف ایسئول و دهیونه؟ باید خوند که بشه به این سوال جواب داد، من اسپویلی نمی‌نویسم، چون داخل خلاصه کتاب هم ازش چیزی نوشته نشده.

🔴قسمت عاشقانه‌ی کتاب روی ایسئول و دهیون متمرکز هست.
⭕️نکته‌ی خوب این که کتاب یک فصل در میون روی هر کارکتر تمرکز می‌کنه و به اندازه‌ی کافی می‌شناسیمشون.
⭕️اولین برخوردشون توی چپتر سوم هست، پس نیاز نیست زیاد انتظار کشید ولی خب برای این که همدیگه رو درک کنن و راهشون یکی بشه که بخوان علیه امپراطور کودتا برنامه‌ریزی کنن، بله باید انتظار کشید.
⭕️واقعا هم هردوشون خیلی سختی می‌کشن و هیچی براشون خوب پیش نمیره، واقعا تلاش خودشون و دوستانشون هست که کمکشون می‌کنه... (کارکترهای فرعی که دوست‌داشتنی هستن❤️)
⭕️رابطه‌ی ایسئول و خواهرش هم خیلی خوب توصیف میشه، تا اینجا خواهر ایسئول مراقبش بوده، ولی داستان از اونجایی شروع میشه که این بار. ایسئول قراره به خواهرش کمک کنه... و character development ایسئول رو حین این داستان می‌بینیم.

Satoru

Satoru