یادداشت Amen gh
1404/5/9
کتاب در مورد یک زن مستقل بود که امور مربوط به یک مزرعه را اداره می کرد. و در این میان با خواستگارانی مواجه شد که هر کدام نماینده یک گروه از افراد جامعه بودند. تروی شیاد و اوک ساده و مزرعه دار و بالدوود متزلزل که نمی تونست احساسات خودش رو کنترل کنه. و رفتار مردمان روستا که کاری جز تجزیه و تحلیل زندگی ارباب خود نداشتند . البته می توان گفت که هاردی در این کتاب به بررسی جایگاه زن در فرهنگ کشور خود پرداخته است. خیلی جذب کتاب نشدم، کتاب شامل فضا سازی هایی از طبیعت بود که با ترجمه بد چیزی از آن متوجه نشدم و همچنین داستان بدون هیجان و خاله زنک بازی بود ولی یک سوم پایانی کتاب کمی جان گرفت و پایانی خوش داشت .
1404/5/9
سپاس برای معرفی کتاب🙏. بله ترجمه افتضاح بود. و قلم نویسنده جدا از توصیفات جذاب، بقول شما خاله زنک بازی بود😄 البته بنظرم این کتاب در سنین ۱۸تا ۲۵ سال خوانده بشه جذابتر خواهد بود. و درست فرمودید؛ یک سوم پایانیِ کتاب جان گرفت و پایانی خوش و خرم و قابل قبول داشت👌🏻. و همخوانیِ خوبی داشتیم همخوان جان😉✌🏼
1404/5/9
این کتاب یه اقتباس سینمایی هم داره. far from the Madding crowed من فیلمشو دیدم، میخواستم کتابشو بخونم، با این اوصاف شاید دیگه نرم سراغش😅
بله خودم اول فیلمش و دیده بودم کتاب جذاب تر از فیلم هست ولی فیلم خیلی گنگ بود. اگر به رمان های عاشقانه علاقه دارید بخوانید به نظرم تقریبا شبیه رمان های جین آستین با سبک و سیاق دیگر است.
Amen gh