یادداشت فاطمه عباسی

فوق‌العاده بود. این اولین اثری بود که از عباس معروفی خوندم و الان هیجان خوندن باقی آثارش رو دارم.
از لحاظ تاریخی هم دوره رمان سووشون هست. سووشون اشغال شیراز توسط انگلیس‌ها در جنگ جهانی دوم و سال بلوا اشغال شمال ایران در همون دوره توسط روس‌ها ولی خب به اندازه سووشون همه‌ش حول محور اشغال نمی‌گذره.
سال بلوا صاف و ساده و خطی روایت نمی‌شه و همین عامل جذابیتش هست. البته باید سردرگمی شروع داستان رو تاب بیاری. روایت، خطی نیست و خواننده باید در حال کشف باشه دائم و ممکنه خسته بشه ولی ارزششو داره.
فک می‌کردم زری سووشون منفعله ولی نوشافرین می‌زنه رو دستش. البته که نوشا خیلی سرتره و به نظرم این هنر نویسنده‌س.
اون دوره‌ی جنگ جهانی، دوره سیاه تاریخ ایرانه و داخل سنگسر(شهری در سمنان) این زمان بدتره؛ چون همراه با بلایای طبیعی و جنگ یاغی‌ها و.. می‌شه.
چطوری بعضیا با وجود همیچین داستان معروفی که اتفاقاتش در سمنان می‌گذره؛ معتقدند سمنان وجود ندارد؟😁 شوخی‌شم زشته.

1404/5/14

خدا منو ببخشه من کتاب رو خوندم ولی هیچوقت نمیدونستم سنگسر تو سمنانه-_-

😄البته اسمش الان تغییر پیدا کرده. بعد انقلاب اسمش می‌شه مهدی شهر ولی من خودمم هر دو اسمش به گوشم نخورده بود. وقتی سرچ کردم که سمنانه خیلی ذوق کردم.😁😁

1404/5/14

عه چه جالب =)))