یادداشت maneli

19 ساعت پیش

خب، این جلد آخر از مجموعه خدمتکار بود و راستش واقعا ناراحتم که تمومش کردم. قشنگ بود، ولی به نظرم در مقایسه با بقیه جلدها خیلی قوی نبود.

بخش اول کتاب واقعا کند پیش میره؛ یعنی وسطش چند بار کامل ریدینگ اسلامپ شدم.
البته سؤال‌هایی که مطرح می‌کرد،مثل این‌که آیا انزو داره به میلی خیانت می‌کنه یا نه،واقعا آدم رو درگیر می‌کرد و مجبورت می‌کرد ادامه بدی، حتی وقتی رغبت زیادی نداشتی، چون روند داستان کند بود.

شخصیت‌پردازی کلی خوب بود، ولی به نظرم نویسنده می‌تونست بیشتر به مارتا و جاناتان بپردازه تا بهتر بشناسیمشون.
بعد هم که سوزت لاول رو داشتیم، همسایه میلی. بزارید صادق باشم… واقعا رو مخ بود! یعنی انقدر که این رفت رو مخم، نینا وینچستر تو بخش‌های اول کتاب اول نرفت. خیلی فضول و بی‌ادب بود و هی خودش رو می‌چسبوند به انزو.
البته از نظر فضولی به پای جانیس نمی‌رسید.
آدا و نیک هم که بچه‌های میلی و انزو بودن، واقعا بچه‌های پاک و نازنین و در عین حال باهوشی بودن و نویسنده خصوصیات ظاهری و شخصیتشون رو خوب توصیف کرده بود.

در مورد ساختار کتاب این جلد در کل چهار بخش داشت:

بخش اول: از دیدگاه میلی (کند پیش میره)
بخش دوم: باز از دیدگاه میلی ولی سریع‌تر از بخش اول
بخش سوم: از دیدگاه آدا (دختر میلی و انزو)
بخش چهارم و آخر: دوباره از دیدگاه میلی، و فقط یک فصل از دیدگاه آدا
در آخر هم یک خاتمه داشت که مربوط به مارتا، خدمتکار سوزت و جاناتان لاول بود.

در کل قشنگ بود، ولی به نظرم نویسنده می‌تونست برای جلد آخر این مجموعه، داستان رو جذاب‌تر و پرکشش‌تر بنویسه.
 یک ستاره هم کم دادم به خاطر روند کند داستان و بعضی کم‌وکاستی‌هایی که داشت.

طنین فاطمی

طنین فاطمی

5 ساعت پیش

موافقم با نظرت✓
این کتاب رو حدود دو، سه ماه پیش خوندم، خیلی داستانش نسبت به بقیه ی رمان های هم سبک خودش متفاوت و جذاب بود، خودش هم نویسنده ی خیلی قوی ای بود، ولی نمیدونم چرا جذابیت و کشش داستان توی جلد سوم انقدر اومد پایین.
توقعش رو نداشتم، شاید بخاطر قضیه ی بچه دار شدن و مفهوم "مادر بودن"  بود، شاید هم بخاطر اینکه همه مون توقع داشتیم توی این جلد هم، میلی به سراق یه خونه ی دیگه بره.

5 ساعت پیش

+++++