یادداشت فاطمه رجائی
1402/8/19
واقعیتهای پرخون _کتاب چهارم مجموعه آتش بدون دود در مذهبِ من، سودپرستی جُرم است، سوداندیشی هم جُرم. من به قماری میآیم که در آن، اگر یک لحظه به بُرد بیندیشم، هستیام را پاک باختهام و ایمانم را. . در اوایل این کتاب ملا قلیچ بلغای با عنوان ملایجدید اینچهبرون وارد داستان میشه و در ادامه آلنی و مارال عازم تهران میشن تا طب و مبارزهرو بصورت گستردهتر دنبال کنن... . این مجموعه همچنان برای من ۵ ستاره س... چون غذای روح منه، گاهی وقتا فکر میکنم باید یکی از کتابهای نادر رو همیشه همراهم داشته باشم تا وقتی مسئله ای روانم رو آزرده میکنه، پناهگاهم باشه. پناهگاهی که به امنیتش معتمدم...💚 . اول این کتاب، همهی شخصیتها و ارتباطشون و خلاصه ای از سه کتاب قبلی آوردهشده. ♂️♀️ . کمی با من از این کتاب بخون🌱: «...و برای آنکه سهمت را بخواهی، حضورت را اثبات کن.» «زیر ضربه و درد، با پوست زخمی و روح زخمخورده تصمیم گرفتن، پشیمانی های خوفآوری دارد؛ پشیمانی هایی مطلقاً جبرانناپذیر.» «قلیچ بلغای، بسیار خوب میدانست که کِی باید دهان باز کند، و کِی باید فقط بشنود. رمزِ بزرگ چیرگی او بر دیگران همین بود که انتظار دیگران را به اینکه او در هر بحثی ورود کند، بیپاسخ میگذاشت.» «آلنی! برادر خوب من آلنی! تا تو از شرّ این آلنی که میراثخوارِ آقاویلرهاست خلاص نشوی، تا بیآلنی نشوی، چیزی نخواهی شد مرد! من در همین دورانِ کوتاه عمرم، در حوزهها و حجرهها، مثل تو بسیار دیدهام. نامشان را به دوش میکشند، هِنهِنکنان، تا به قله اش برسانند. مردانی چون تو باید از نامونشان خالی شوند تا بتوانند به آسودگی کار کنند و بجنگند و نترسند و هرلحظه، چرتکه نیندازند.» «تضاد، آقایدکتر، تضاد میان آنچه هست و آنچه که باید باشد، ایجاد آشوب و بَلوا و جنگ و مبارزه و انقلاب میکند.» . عکس ها مربوط به قالیچه ترکمنی هستن. این عکس هارو برای آشنایی با فرهنگ ترکمنی، همراه یادداشت میذارم ..❤️ منبع: گوگل . _نوزدهم آبان ۱۴۰۲
1403/3/11
من که بعد از خوندن هر جلد از اتش بدون دود میام و عکسی ها و متن های که شما از این کتاب گذاشتید را میخونم 😅💕
1403/3/11