یادداشت طه
1401/9/14
امروز در کتابخانه این نسخه ارزشمند از قرآن را تورقی کردم. سرورانی که به نسخ خطی یا ترجمههای فارسی کهن قرآن یا لغات مهجور فارسی علاقه دارند این کتاب را از دست ندهند. البته بعید میدانم که بتوانید از جایی تهیه کنید، بسیار نایاب است، اگر هم جایی پیدا شود بعید است کمتر از ۴-۵ میلیون تومان بفروشند. در برخی کتابخانهها میتوانید این نسخه را پیدا کنید. آقای دکتر رواقی الحق و الانصاف که استاد لغتشناسی هستند، مقدمهشان بسیار محققانه و خواندنی است.
1401/9/14
من تازه این نرم افزارو نصب کردم چجوری باید ی کتابو داشته باشم اینجا ؟میتونین کمکم کنین
1401/9/14
درود بر شما بابت معرفیها و انتخابهای بسیار خوبتان. این کار هوش از سر میبرد. ترجمههای قدیمی از متون مقدس، خاصه قرآن، از خواندنیترین و جذابترین مکتوباتی هستند که میتوان به عمر دید. عمر دکتر رواقی دراز باد.
1401/9/14
سلام و عرض ادب. سلامت باشید از لطف و مهربانی شماست. بله به واقع که چنین است. خودم ترجمههای قدیمی را بیشتر میپسندم. به خصوص ترجمههای قدیمی از متون مقدس و متون عرفانی. شاید براتون جالب باشه که حجم زیادی ترجمه سنسکریت به فارسی از متون عرفانی هند وجود دارد! متاسفانه اکثرا چاپ نشده اند... یک نمونهاش را الان در ذهن دارم ترجمه جوگِ باسَشت(یوگه واسیشته) از میرفندرسکی که پایاننامه دکترای استاد مجتبائی در هاروارد بوده و چاپ شده در ایران.
1401/9/14
کتابی نیز شانکار نائر به نام translating wisdom دارد درباره همین ترجمههای سنسکریت به فارسی. خدا استاد رواقی را حفظ کند، اتفاقا هفته پیش در انجمن مفاخر برایشان بزرگداشتی گرفته بودند، گویا به ایران بازگشتهاند.
1402/9/25
نشر سخن و موقوفات افشار مشترکا چاپ کرده اند. امروز گرفتم سه میلیون صد در سه مجلد