یادداشت
1403/1/6
3.8
میگن وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن جنگ خطرناکترین، بزرگترین و بدترین نوع از دعواست مزه شوری خون، بوی گس باروت در کنار بادام تلخ و سیر ، خاک خاک و خاک. استرس، ترس، استتار ، نقشه، فریب، نیرنگ حواستان باشد دستور العمل پخت و پز یا درس اخلاق نیست واقعیاتی ست که در طول جنگ این دعوای بزرگ و خطرناک بشری مثل نقل و نبات پخش میشود دفاع مقدس در این عرصه سوژهای با گیرایی بسیار بالا و دارای اثرگذاری بالاست که بخشی از تاریخ ایران تلخ ایران عزیز را رقم زده است . گرچه درس هایی از این دوران آموختیم که ظاهرا مردم این درسها را بیشتر یاد گرفتند چون با نگاه به دورنمایی از مسئولینی که خیلی هاشان در این دوران حضور داشتند میابیم که تاثیر و درس و عبرت آموزی در غالبشان از این دوران دیده نمیشود بگذریم حوصله بحث از سیاست و نقد زمان نیست این کتاب در میان آثار منتشر شده در موضوع دفاع مقدس و همچنین آثاری که از دفاع مقدس من خواندم نمره قابل توجهی دریافت میکند. چرا که بسیاری از کتابهای در این موضوع با در نظر نگرفتن اصول نوشتاری و فنی باعث شدند که سوژه تاثیری نگذارد و کتاب ماندگار نشود اما اینکتاب در نوع خودش (با نگفتن و نشان دادن، با ساختار تقریبا مناسب داستان ، با روایت گری اول شخص) توانست در این موضوع یادگار بماند. اولین کتابی بود که در ۰۳ خواندم. از دست اندرکاران حلقه کتابخوانی مبنا تشکر میکنم بابت انتخاب این کتاب. ۶ / فروردین / ۱۴۰۳ 🔅اولین کتاب سال ۰۳