یادداشت زهرا سادات رضایی
آمریکا بعد از فاجعهی هیروشیما و ناکازاکی،بعد از به خاک و خون کشیدن هزاران مردم بی گناه و غیر نظامی چطور تونست تو مجامع بین المللی سر بلند کنه ؟ و حتی دایه دار حقوق بشر شه؟ چی به کشور به این کثیفی و وحشیگری اجازه کشتار میده؟ ۱۴۰ هزار نفر جانشون رو در حمله اتمی امریکا از دست دادند. بازماندگان این بمبارانها هنوز با آسیبهای روانی و خطر بالای ابتلا به سرطان زندگی میکنند.هنوز هم تنور جنایت آمریکا داغه، عین یه ماشین کشتار با هر نوع حملهای که بتونه به کشورهای مختلف حمله میکنه، چه ترور بیولوژیک، چه حذف نظامی، چه و چه و چه..... و متعجبم از کسانی که آمریکا رو کدخدا میدونن و فکر میکنن میشه با گفتمان مسائلشون رو با این کشور کثیف حل کنن... مرگ بر آمریکا پ.ن: کتاب رو اصلا مناسب کودکان نمیدونم. به شدت تلخه قلبم فشرده شد
تو جهانی زندگی میکنیم که به ظاهر کشور ها بیشتر از تاریخشون توجه میشه.در عین حال شست و شوی مغزی توسط کشور های استعمار گر هم که کم نمیذاره... ای کاش یه روزی برسه که جهان بفهمه که همین خاورمیانه ای که انقدر بدش رو میگن مهد انسانیت و حقوق بشر بوده نه اروپای وحشی.
هعی... من این کتاب رو نخوندم، ولی منو یاد خاطره اولین روز مدرسه سال ششمم میندازه
ما اولین روز مدرسه سال ششمم، معلم اجتماعیمون اومدن و تعریف این کتابو کردن. بعدم به هرکسی گفتن که باید تا آخر روز، درناهایی که آموزششون میدن رو درست کنیم و بعد بدیم تا به دیوار آویزون بشن. @seyedeh.zahra
زهرا سادات رضایی