یادداشت Sara Rezaei

1404/5/5

(این یاددا
        (این یادداشت برای هردو جلد هست)
اعتراف میکنم هردو جلد بی‌نهایت زیباست و باعث شد ۳بار بخونمشون😅

خوشحالم که درباره چنین موضوعی نوشته شده چون هم تعدادشون کمه و بعضیاشون هم واقعا ارزش خوندن نداره.

نویسنده موفق شده بود دیدمو نسبت به کمبوجیه‌‌ای که همه ازش به عنوان یه شخصیت منفی یاد می‌کردن صدوهشتاد درجه عوض کنه (البته درمورد کمبوجیه کاملا بی‌طرف صحبت شده بود و بدی‌هایی هم داشت)
"این اتفاق درمورد آتوسا هم افتاد اما برعکس😁 واقعا نمیدونم همچین آدمی بوده یا نه!"

یه چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که با بعضی قسمت‌ها بلند‌بلند میخندیدم مثل قسمت برف‌بازی و صحبت‌های آناهیتا و آرته‌بامه(یکی از شخصیتای موردعلاقم توی داستان همین آرته‌بامه بود)😄

البته چندتا مورد بگم:

درمورد فضاسازی دلم میخواست توی جلد اول درباره طرز زندگی و لباس‌ها و وسایل و... هخامنشی بیشتر صحبت بشه و جلد دوم هم منتظر بودم درمورد مصر و اهرام مصر بخونم که خیلی چیزی نوشته نشده بود دراین مورد.

و اینکه خیلی دلم میخواست بدونم کدوم قسمتها براساس واقعیته (خیلی خوب می‌شد آخر کتاب چندصفحه دراین مورد نوشته می‌شد) همونطور که قبلا گفتم خیلی برام سوال شد واقعا آتوسا همچین شخصیتی داشته یا نه!

️اگه کتابو نخوندید قسمت بعدو نخونید!!!

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
یه چیز دیگه هم که خیلییی ناراحت شدم این بود چرا جلد ۳ ندارهههه😅
منظورم این بود که کمبوجیه که اومده زمان حال اصلا بنظر نمیاد خیلی از فضای اطرافش متعجب باشه
دلم میخواست جلد سه ای وجود داشت که دیدگاه های یه آدم از ۲۵۰۰ سال پیش که تازه شاه ایران بوده رو از الان و بناهایی مثل تخت‌جمشید رو میخوندم!
نمیشه جلد ۳ داشته باشه؟😂🫠
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

و یه مورد دیگه هم اینکه فکر می‌کردم بیشتر از این جمله های عمیق و مفهومی داشته البته بود ولی نه خیلی‌ زیاد که البته موضوع مهمی نیست درعوض مکالمه‌های عاشقانه‌اش واقعا قشنگ بود(اینو کسی میگه که از داستانای عاشقانه فراریه!)

با همه اینا و تاحدودی قابل پیش‌بینی بودن داستان ۵ ستاره می‌دم چون فکر نکنم دیگه چنین کتابی بتونم پیدا کنم و ستاره دادن با توجه به احساس و نظر خودم از کتاب بود.
و خب اینارو هم فقط برای یادداشت نوشتم و اگه بخوام این موضوعات رو حساب کنم شاید چهار یا چهارونیم می‌شد.

پ‌ن: نظر شخصی خودم اینه که خیلی عالی بود اما یادداشت گذاشتم که کمک کنه برای انتخاب کتاب‌(امیدوارم)

پ‌ن۲: اگه نویسنده کتابای بیشتری بنویسه خیلی خوشحال میشم🥲✨️

خوشحالم که انقدر دوستش داشتید و ممنون از یادداشت زیبا و دلگرم کننده‌تون.😍

دربارهٔ آتوسا و کمبوجیه و بقیهٔ شخصیت‌ها باید بگم که به نظرم هیچ کدوم سیاه یا سفید نیستند. مثل همهٔ آدم‌های جهان در تمام تاریخ، خاکستری هستند و تلاش کردم همین رو نشون بدم.

اسپویل:‼️
 ما در پایان جلد دوم زمانی با کمبوجیه روبه‌رو میشیم که یک‌سالی از سردرگمی اون در این زمان گذشته برای همین خیلی متعجب نیست

اندر احوالات کارهای بعدی:
این کتاب جلد سوم نداره چون پیدا کردن کمبوجیه بین جمعیت ۹۰ میلیونی یک سخته. نیاز به یک استاکر حرفه‌ای داریم که پیداش کنه و اطلاعات بده تا بتونیم بنویسیم.😅

و کتاب‌های بعدی، یکی در دست نگارشه و یکی مجموعهٔ دو جلدی دربارهٔ سقوط ساسانیان هم آمادهٔ چاپ اما احتمالا خیلی زود چاپ نمیشن.

1404/5/6

ممنون که وقت گذاشتید یادداشتمو خوندین🥰

ای بابا خودم میرم کمبوجیه رو پیداش میکنم میارمش😂😂
و اینکه چقدر یهویی خوشحال شدم از این خبر(مخصوصا اینکه امسال توی مدرسه درمورد سقوط ساسانیان باید تحقیق می‌کردیم!)، منتظرم کتاب بعدیم🤩💗💗

1404/5/6

اسپویل‼️‼️