یادداشت کاهوی سبز ؛

آه باورم ن
        آه باورم نمیشه تموم شددد زیبا زیبا زیبااا ، تنها دلیلی که ۵ ستاره رو نگرفت مرگ عجیب غریب ماتیاس مظلومم بود ، اصلا نفهمیدم چجوری شد .. نینا چجوری کنار اومد ولی بقیه کتاب واقعا ۵از۵ بود ،
از لحاظ روانی نیازمند به یه کتاب از کاپیتان اشتورم هاند لطفاً بگید گریشا راجب اونه😭😭؟

1404/3/6

*نمیدونم اینجا چطوری اسپویلر بزنم، برای همین اگه نخوندین کتابو متن من هم نخونین.*

برای منم خیلی عجیب بود، انگار نویسنده واقعا قصد داشت به همه رکب بزنه و بگه همیشه قرار نیست همچی به خوبی و خوشی باشه. به هرحال، کتاب فوق‌العاده‌ای بود. اما بازم حس میکنم نینا با توجه به قدرت جدیدش بتونه یجوری با ماتیاس ارتباط بگیره یا یه همچین چیزی... شاید مجبور بشه دوباره پارم مصرف کنه؟ چون به قول خودت زیادی خونسرد بود. به شخصیتش میخورد بیشتر واکنش نشون بده. انگار نقشه‌ای داشت...

•اسپویل •

ماشاالله سیستر
تئوری خفنی بود، البته به شخصه  حس میکنم نویسنده فقط یهویی جمعش کرد چون میخواست یکم از خوش شانسی این شیش تا کلاغ کم کنه . و راجب نینا اصلا شاید دلیلی که با کز نموند این بود که بره و پارم پیدا کنه  وگرنه نینایی که اینقدر به عشق اعتقاد داشت اگه امیدی به بازگشت ماتایاس نداشت حداقل اون سرباز رو برای انتقام می‌کشت

1404/3/6

و این داستان، باز هم عواطف انسانی. چه نویسنده؛ چه شخصیت خلق شده توسط اون، و چه بسا خواننده.
@ImGreenKahoo