یادداشت انسانی در جستجوی معنا؛
1404/4/4

بسم الله الرحمن الرحیم مدتها بود کتابی نتونسته بود بیدار نگهم داره ، و این سلطان طلسمو شکست! حدودا ۱۸۰ روز از اولین برخوردم و خوندن جلد اول میگذره و من هنوز در عجبم و نمیدونم چیشد که با این مجموعه آشنا شدم و دست به خریدش زدم. نمیدونم چیشد که همراه با امانی از داستواک زدم بیرون و سواره بوراقی شدم ، نمیدونم چیشد که جین قلبش رو با ریسمانی از شال قرمزی که به امانی داد پیوند زد ، نمیدونم چیشد ولی به خودم اومدم و دیدم با تمام یاغی های بیابون توی درهی دیو نشستم و دارم غذا میخورم ، حتی نمیدونم چیشد که با امانی گیر سلطان افتادم و انقلاب رو به پایان رسوندم. اما تنها چیزی که میدونم اینه که چقدر خوششانسم که مردم میراجی و تمام دنیا وقتی پای آتیش میشینن مارو فراموش نمیکنن "شاهزادهی یاغی ، شاهزادهی خارجی یا همون مار شرقیِ دِدشات ، راهزن چشمآبی ، ژنرال زیبارو ، سلطیمای بزرگ شیرا و سم از آلبیس ...و انسانی در جستجوی معنا" این مجموعه وقتی برای من شیرین تر شد که فضای حاکم کتاب ، فضایی خاورمیانهای و جادویی است و به عنوان دختری در خاورمیانه تمام مرسومات ملموس بود برای من و حس نزدیکی با امانی الهیزا داشتم. اما نمیدونم چرا مثل جلدای قبل من رو به هیجان و استرس وا نداشت . اما یه موضوعی جدیدا رو مخمه و همش باهاش مواجه میشم ، اونم اینه که توی اکثر کتاب مخصوصا فانتزیا شخصیت های تغییر دهندهی دنیا حاصل رابطهای نامشروعن و به عبارتی حرومزاده ، و حس میکنم این کمکم باعث میشه دیدمون نسبت به این موضوع توی سطوح مختلف جامعه عادی بشه و یجورایی تهدید به حساب بیاد برام.🗿🎀
1404/4/19
درباره حرومزاده ها حرف دل منو زدی..... بخدا حرف دل منو زدی!!!! نمیدونم چرا اخیرا آنقدر آمارشون رفته بالا....اومدم خلاصه داستان خودمو به یکی بگم سوال اولش این بود:پسره حرومزادهست؟؟؟
1404/4/19
منی که این مجموعه رو تازه شروع کردم و دارم توی یه پی دی اف کج جلد یک رو میخونم امیدوارم که در اولین فرصت بتونم برم جلد دوم داس مرگ و این مجموعه رو بخرم.....
1404/4/20
انقدر خوب شرح سفر بی نظیرتونو نوشته بودین که، حس کردم منم دقیقا این سفرو رفتم، منم اونجا بودم و تجربه کردم، در عین اینکه اولین مواجهم با این کتاب بود:)
انسانی در جستجوی معنا؛