یادداشت نرگس🐚

🔎 اگر می‌خواهید داستان‌های خود پوآرو را مطالعه کنید، این اولین کتابی است که باید به سراغش بروید.
🔎از آنجایی که اکثرا فیلم/سریال‌های معمایی دیده بودم و کمتر کتابی در این ژانر خوانده بودم، فکر می‌کردم بعد از چند فصل خسته خواهم شد و کتاب را کنار خواهم گذاشت. بسیار بسیار اشتباه می‌کردم. تا آخرین فصل مشتاقانه همراه پوآرو و هستینگز، از دهکده به عمارت استایلز و از عمارت به دادگاه رفتم و برگشتم.
🔎 توانایی داستان سرایی آگاتا کریستی، همان چیزی است که باعث شده به او، لقب "ملکه جنایت" را بدهند.
🔎 ان‌شاالله، بی هیچ شکی، کتاب‌های بعدی را هم در برنامه مطالعه‌ام می‌گذارم. باید یک یادداشت هم در مورد شباهت کتاب و سریالش بنویسم.

👌👌📚📚

1404/5/2

یک سوالی دارم🥲
من دارم کتاب قتل در استایلز رو به صورت صوتی از ایران صدا گوش میدم
داستان کتاب درمورد یک کارآگاهه که به‌ دعوت دوستش به یک خونه دعوت شده، دوستش که روی ویلچره میگه که يک قاتل توی این عمارته و میدونه کیه ولی بهش نمیگه
الان اینی که من دارم میخونم با این کتاب یکیه؟
واقعا هنگ کردم😭

فکر می‌کنم فرق داره. خلاصه داستان این کتاب این طوریه:
 هستینگز به دعوت دوست قدیمیش وارد عمارت خانم اینگلتورپ می‌شه که یه همسر خیلی جوان‌تر از خودش به اسم آلفرد داره. تو همین زمان که اونجاست پوآرو رو هم بعد مدت‌ها می‌بینه. خانم اینگلتورپ ناگهانی می‌میره و باعث می‌شه هستینگز از پوآرو دعوت کنه که راز مرگ خانم خونه رو کشف کنه.

1404/5/2

خیلی ممنونم بابت توضیح💚
فکر کنم چیزی که داشتم گوش می‌دادم یه اقتباس از کتاب پرده بوده و اسمش رو کردن قتل در استایلز، برای همين کلا همه چی اشتباه شد🥀
@Narges_infj

این کتاب پرده است و شاهکار آگاتا کریستی.
واقعا جذابه ادامه بده.