یادداشت آگاتاهد.

روند کتاب اوایل زیاد جذاب نبود و ترغیب نمی‌شدم پاش بنشینم، حتی بعد از اینکه قتل اتفاق افتاد فکر نمیکردم پشت‌پرده خفنی داشته باشه و حقیقتا داشتم نا‌امید می‌شدم.
متاسفم زود قضاوتت کردم آگاتا! 😶
پشت پرده داستان خیلی برای من مهمه، و این محشر بود. واقعا بی‌نظیر بود و به‌خاطر همین تصمیم گرفتم از بقیه ایراد‌ها چشم پوشی کنم و پنج امتیاز کامل بدم.

سلام
۳ تا اگاتا کریستی که باید خونده بشه معرفی میکنید؟
تو این زمینه تازه‌کارم متاسفانه :)

بنظرم برای شروع قتل در قطار سریع السیر شرق، خطر در خانه آخر و ده بچه زنگی میتونن خوب باشن
ولی سبک اینا خیلی با مثلا دشمن پنهان متفاوته ممکنه از یکی خوشتون نیاد و عاشق یکی بشید. بنظرم ارزش امتحان کردن دارن حتی اگه یکی خوندید خوشتون نیومد یه مدل دیگه رو امتحان کنید
خلاقیت آگاتا اینقدر زیاد هست که نشه همه کتاباش رو توی یه دسته قرار داد🫠 موفق باشین🙂

من از قتل های الفبایی هم خیلی خوشم اومد، اونم خیلی جذاب بود
ولی این چندتا کتاب برتر آگاتا رو اگه بخونید، ممکنه سطح توقعتون بره بالا و از بقیه کتاب ها لذت نبرید

ولی بنظر من اونجوری میدونی همیشه بینشون چندتا به سلیقه‌ی توهم هست از خطِ اگاتاخوانی خارج نمیشی
اگه اوایل ضعیف بخونی اصلا ترغیب نمیشی بری سمتشون
@kaaaf

ممنون
ده بچه زنگی رو خوندم
از همین نشر هرمس بخونم؟ یا ترجمه خاصی مدنظرتون هست؟

من تا حالا همه رو از هرمس خوندم خیلی‌ها فقط مال همین هرمس هستن
بعضی کتاب‌ها مشکل ترجمه داشتن یه مقدار ولی قابل چشم پوشی‌ان

اگه از اون خوشتون اومد، مصیبت بی‌گناهی هم تاحدودی شبیه اون بود البته هیجانش خیلی کمتر از ده بچه زنگی بود
اونایی که بیشترین کشش رو برای من داشتن، قتل در قطار سریع السیر شرق و خطر در خانه آخر و دشمن پنهان و چهار غول بزرگ بودن

درسته
ممنون ازتون