یادداشت mobina
1403/12/30

"عکس ها واقعا قدرت عظیمی دارن، مگه نه؟!" 📷 تا حالا شده به این فکر کنین که آیا یه تصویر خاص، میتونه احساسات فراموششده رو دوباره به یاد بیاره؟ یا خاطراتی وجود داشته که بخواین دوباره تجربهشون کنین؟ این کتاب در مورد همینه. "فانوس خاطرات گمشده"، در استودیویی جادویی و مرموز روی مرز بین زندگی و مرگ جریان داره. هیراساکا، مردی تنها و اسرارآمیز، پذیرای روح افرادیه که آخرین گامهای خودشون رو به سمت زندگی پس از مرگ برمیدارن. 🎐 بازدیدکنندگان با ورود به استودیو، به تماشای لحظات گرانقدر خود مینشینن. هیراساکا به آنها کمک میکنه تا با بازخوانی این خاطرات، آرامش نهایی را پیدا کنن. "فانوس خاطرات گمشده" با ساختاری غیرخطی روایت میشه و خواننده رو بین گذشته، حال و آینده به حرکت در میاره. نویسنده با استفاده از فلشبکها، خواننده رو از استودیوی هیراساکا به گذشتهی شخصیتها میبره و خاطرات اونا را بازآفرینی میکنه.🎞 کتاب، شامل سه فصله و داستانِ سه شخصیت – یه مربی دلسوز مهدکودک، یاکوزای متعصب و دختربچهای بختبرگشته – رو روایت میکنه. همهی این شخصیتها، گذشته و داستان متفاوتی دارن ولی در ادامه به شکل زیبا و دوستداشتنیای به هم مربوط میشن و همین کتاب رو جذابتر میکنه. ✨️ کرکترها به خوبی شخصیتپردازی شدن و راحت میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد؛ میشه همراهشون خندید، گریه کرد، درد کشید و به تماشای خاطرات و زندگیشون نشست. 🤍 کتاب روند آرومی داره ولی اصلا خستهکننده نیست و میشه به راحتی با کتاب ارتباط برقرار کرد. و در نهایت، کتاب یه احساسِ کنجکاویای و سوالی براتون ایجاد میکنه و در آخر داستان با ضربهای که بهتون میزنه، حقیقت رو افشا میکنه که همین باعث شد من کتاب رو حتی بیشتر دوست داشته باشم.💘 این کتاب، نهتنها دربارهی مرگ، بلکه درباره ارزش خاطرات، تاثیر گذشته بر آینده و هویت فردیه. "فانوس خاطرات گمشده" فراتر از یک داستانِ احساسیِ ساده رفته و به بررسی عمیقتر مفاهیم انسانی میپردازه. این کتاب نه تنها یک سفر عاطفی برای شخصیتهاست، بلکه فرصتی برای خواننده فراهم میکنه که به درون خود نگاهی بندازن و به تأمل در مورد خاطرات و هویت خود بپردازن.🦋 پ.ن برای من به یادماندنیترین بخش از کتاب، داستانِ "قهرمان و موش" بود. دیالوگِ "صبح بخیر. شما شکسته بودین. من تعمیرتون کردم." قراره تا ابد یه گوشه از قلب من باقی بمونه.
mobina
1404/1/1