یادداشت حلما آقاسی

زمانی که متوجه شدم جی کی رولینگ ایدهٔ نوشتن هری پاتر را از این کتاب پیدا کرده است، به سرعت کتاب را در طاقچه گرفتم، و ظرف یک ساعت تمامش کردم.
خب، کتاب پر است از کلیشه، و حرف هایی که شاید برای ۸، یا نهایتاً ۹ ساله ها جذاب باشد.(البته در صورتی که هری پاتر را نخوانده باشند.)
شباهت های این کتاب، با هری پاتر بسیااار زیاد است، و میتوانم با قاطعیت بگویم اگر قرار بود خلاصه ای کوتاه شده از مجموعهٔ هری پاتر، با کمی تغییر در روند کلی داستان، و اضافه کردن یک عالمه کلیشهٔ چرت و پرت تهیه کرد، این کتاب همان خلاصه میشد! ( البته قصد توهین به جی کی رولینگ عزیز را ندارم!!! )
کتاب دربارهٔ پسری است که با نمرات بسیار بدش از مدرسه اخراج شده است، و نامه ای مرموز به پدر و مادرش، که از دستش بسیار عاصی هستند میرسد، که خبر از وجود مدرسه ای شبانه روزی میدهد که دیوید را قبول، و تربیت میکنند. مادر و پدر دیوید بدون کوچک ترین تحقیقی، دیوید را مدرسه میفرستند!( شخصیت پردازی کتاب بشدت ضعیف بود، و منِ خواننده نمیتوانستم مادر و پدر بی فکر دیوید را درک کنم، یا کم ترین داده ای از حس شان نسبت به اینکه پسرشان را به مکانی نا آشنا فرستادند بدانم.)
دیوید زمانی که سوار قطاری به مقصد مدرسه جدید و مرموزش است، با دختری به نام جیل، و پسری به نام جفری آشنا میشود!( درست عین هری پاتر! یک دختر، و دو پسر، که در قطار با هم آشنا میشوند و قول میدهند که هر اتفاقی افتاد کنار هم بمانند...! ) نکتهٔ عجیب تر داستان، این است که جفری، با توصیف کوتاهی که ازش شده است، یک عینک فلزی گرد دارد...!
زمانی که جفری، دیوید، و جیل به مدرسه میرسند، متوجه میشوند که این مدرسه یک مدرسه عادی نیست، و همه چیز در آن غیرطبیعی هستند!
یک سری از نکات منفی کتاب، که از توضیحاتم مشخص است؛ کتاب، نسخهٔ چرت شده ای از هری پاتر است، و به عنوان کسی که هری پاتر را خواندم، و بشدت دوستش دارم، کتاب قابل تحملی نبود. دومین مشکل، شخصیت پردازی ضعیف است، که با توجه به این که نویسنده دوست داشته کتاب را به سرعت تمام کند، کمی قابل درک است. سومین مشکل من، غیر منطقی بودن داستان است! ( همان طور که دوست عزیزی دربارهٔ این کتاب میگفت.😁) درست است که نویسنده قصد داشته از زیاده گویی طفره برود، اما با گیج کردن خواننده، از هدفش دور شده بود.
در آخر، جذابیت کتاب به نوعی خوب بود، و نقطهٔ اوجش آن قدری قوی بود که من را از خواندنش منصرف نکند.( هرچند پایان کتاب بسیار ضعیف بود:| )
به کسانی که دوست دارند بیش از قبل، به قلم زیبای جی کی رولینگ افتخار کنند، پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانند، و بعدش به سراغ دوباره خواندن هری پاتر بروند، و کیف کنند😁

هعییییی
ولی عجیبه رولینگ ازش الهام گرفته،
خیلی عجیبه.
و عجیب تر اینه که هری پاتر با اینکه از این کتاب تقلید کرده، ولی ازش بهتره😐😂

خیلییی زیاد عجیبه، و من از دیروز همچنان تو شوکم، که مگه میشه؟!
هعی خدا😐

sana khodami