یادداشت نرجس‌‌‌ اصغری

        این کتاب رو با به به و چه چه زیادی که ازش شنیده بودم شروع کردم👀

📌درمورد دختری  هست با افسردگی حاد که طی اتفاقی، وارد زندگی های موازی خودش میشه و شانس اینو داره که بدونه اگر اتفاقات زندگیش طور دیگه ای رقم می‌خورد، نتیجه چقدر متفاوت میشد؟

✅ موضوع جهان های موازی، ایده  جدید و دلچسبی بود. 

✅نحوه ی برخوردش با شخصیت های دیگه وقتی سعی داشت لو نره رو دوس داشتم.دائم  هیجان داشتم اگه لو بره چی میشه. 

⛔ داستان ابدا کشش کافی رو نداشت و بعد از هر فصل، راحت میشد کتابو گذاشت زمین و یه هفته بعد رفت سراغ ادامه اش، که به نظرم از ضعف قلم نویسنده ناشی میشد.

⛔بعضی از داستان ها، توضیحات بیش از حدی داشت که نه به درد تصویرسازی ذهنی می‌خورد و نه برای نتیجه گیری نهایی پایان کتاب کاربردی بود، متوجه نشدم چرا کش پیدا کردن. 

⛔با این همه چرخیدن بین داستان های مختلف، انتظار داشتم نتیجه گیری ملموس تر و موثر تری ارائه بده، به نظرم فرایند پردازش و تصمیم گیری برای یافتن معنای زندگی رو خوب توصیف نکرد. انگار یهو به مخاطب گفت" خب حالا دیگه دلیلی برای افسردگی نداری. پس پاشو و لذت ببر😶" 

🔸 جمع بندی: خوندنش رو توصیه نمیکنم 🤝


پ.ن:باز من بخاطر تعریف های زیاد از یک کتاب، شروعش کردم و خورد تو ذوقم🚶🏻‍♀️
      
828

55

(0/1000)

نظرات

سپاس از اشتراک‌گذاری 🙏🏻

جایی درباره‌ اين کتاب نوشته بودم:
👈 این رمان با طرح سوال «اگر مسیر دیگری را انتخاب می‌کردم، چه می‌شد؟» به سراغ یکی از بنیادی‌ترین دغدغه‌های انسانی می‌رود: پشیمانی، انتخاب، و معنای زندگی. در نتیجه، خواننده را وادار می‌کند تا به گذشته، حال و آینده‌اش با دیدی تازه بنگرد.
👈 با وجود آنکه داستان از دل افسردگی و افکار خودکشی آغاز می‌شود، اما در نهایت پیام روشنی از امید، خودشناسی و پذیرش به مخاطب منتقل می‌کند. بسیاری از خوانندگان آن را اثری درمان‌گر توصیف کرده‌اند، به‌ویژه در دوران‌ دشوار زندگی.

سپاس دوباره 🙏🏻🙏🏻


1

3

تشکر بابت کامنت ارزشمندتون🙏🏻
فکر میکنم یکی از دلایلی که با این کتاب بر خلاف سایر خوانندگان ارتباط نگرفتم، اینه که  افسردگی و ناامیدی از زندگی در این عمق، برام ملموس نبود و تجربه نداشتم، درنتیجه نتونستم با پیام امیدواری پایان کتاب،ارتباط  بگیرم🤔
چقدر خوب که برای دوستان بسیاری مفید بوده👌

یک دنیا ممنون بابت انتشار🙏🏻 

4

احسان

احسان

1404/2/22

این کتاب رو ۳۰ سالگی  به بعد باید خوند.
3

2

نظرتون این هست که اگر بعد از سی سالگی خونده میشد نظر متفاوتی داشتم؟ 🤔 

1

احسان

احسان

1404/2/23

نه، نمیشه گفت لزوماً نظرتون تغییر میکنه ولی احتمالش بیشتر میشه، بحث ارتباط برقرار کردن با مسئله کتاب هست، همونطور که در پاسخ به آقای قائدنیا نوشتید. 
این دست مسائل راه حل معرفتی (epistemic) ندارن، یعنی اینطور نیست که پاسخ این مسئله که چطور می‌توان حسرت زندگی‌ گذشته را نخورد،  یک یا چند گزاره باشه و ما با خوندن این جمله‌ها بگیم آهان خب پس اینطوریه. اول باید آدم با این مسئله درگیر باشه، بعد بخواد که ازش رها بشه و بعد کتاب یا فیلم یا صحبت با دیگران فضایی رو براش ترسیم می‌کنند که تو اون فضا این حسرت خوردن بی‌معنی میشه و به این واسطه به فرد کمک میشه که حالش بهتر بشه.
@Narjes.asghari 

3

نکته جالب و مهمی بود👌پس بهتره این کتاب رو به کسانی که به نوعی با این مسئله درگیر هستن معرفی کنیم.
یک دنیا ممنون بابت وقتی که برای نوشتن نظر اختصاص دادید. استفاده کردیم 🙏🏻
@Ehsanphnt 

2

فاطمه

فاطمه

1404/2/23

این کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم با اون قسمت نظرتون که گفتید داستان کشش نداره موافقم جوری نبود که هیجان زده بشی داخل یه روز کتاب رو تموم کنی 
اما در کل کتاب خوبی بود بهت یاد میده که حسرت گذشته و تصمیماتی که میتونستی و نگرفتی رو نخوری و سعی کنی شرایطی که الان داری رو  بهبود ببخشی نه اینکه درگیر اما و اگر ها بشی 
من این کتاب رو به همه اونایی که حسرت مسیر های نرفته زندگیشون رو میخورن پیشنهاد میدم .
3

3

دقیقا همینطوره👌
درمورد بحث حسرت نخوردن، نظرم کمی متفاوته. اگر به مصلحت و حکمت خدا اعتماد کنیم و اتفاقاتی که برامون میفته رو صددرصد وابسته به تصمیمات شخصی ندونیم، درگیر اما و اگر در این سطح نمیشیم.ذهن خلاق نویسنده اینطور نشون داده که بهترین مسیر، همینی هست که داریم زندگی می‌کنیم. کی میگه حق با اونه و درسته و باید قبول کنیم؟ 🤔این قسمتش برام قابل درک نیست. خوشحال میشم باهم صحبت کنیم بیشتر.
و یک دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتید و نظر ارزشمندتون رو به اشتراک گذاشتید🙏🏻🌸 

1

فاطمه

فاطمه

1404/2/24

نظرتون کاملا درسته ولی خب همه مثل شما فکر نمیکنن  که بخوان مصلحت و حکمت خدارو در نظر بگیرن 
و اینکه ما خیلی موقع اشتباه میکنیم و بهترین مسیر ، شاید مسیر الان مون نباشه  و خب نمیشه برگشت به گذشته پس دلیل نمیشه که حال رو رها کنیم و درگیر گذشته بشیم باید همین مسیری که داریم رو درست کنیم 
به نظرم از این دید نگاه کنیم خیلی میتونه کتاب مفیدی باشه 
همین طور که داخل کتاب نورا وقتی برگشت به زندگی تصمیم گرفت که شرایط رو تغییر بده و درستش کنه .
@Narjes.asghari 

3

 این هم نقطه نظر قابل تامل و درستیه👌نتیجه این شد که مفید بودن کتاب بسته به مخاطب، سلیقه ای هست🌱
یک دنیا ممنون بابت نقطه نظرتون🌸🙏🏻
@fatemez 

2

احساس میکنم این کتاب مرتبط با سن و تجربه‌ی آدمهاست، مثلا برای منی ک توی ۲۴ سالگی این کتاب رو خونده بودم و دنبال معنی و چرایی بودم خیلی جذاب بود ولی برای مادرم ک توی ۵۰ سالگی میخوندش اصلا جالب نبود چون دیگه به اون معنی و چرایی زندگیش رسیده بود
1

4

نکته ای که اشاره کردید رو موافقم باهاش. دوستان دیگه هم به این مورد اشاره کردن. به نظرم این نکته برای معرفی کتاب به دوستانی که میخوان بخونن باید لحاظ بشه👌
یک دنیا ممنون بابت اشتراک گذاری نظر قشنگتون 🌸🙏🏻 

3

بآنو

بآنو

1404/2/24

به شدت باهات موافقم🙏🏻✨️
1

2

🥰🤝 

1