یادداشت NJM
یک ماجراجویی دیگه هم به پایان رسید. و من از این پایان بسیار خوشنودم🙂 داستان یک فالگیر که با برگهای چای فال میگیره و هیچوقت توی یک نقطه نمیمونه و مداوم سفر میکنه و در این سفر همراهان بامعرفتی کنارش میمونن،خیلی جذاب به نظر میآد. و این جذابیت در تک به تک فصول داستان حفظ شده بود. توصیفات نویسنده داستان قلب آدم رو نوازش میکنن و آرامشی خاص به قلبت میبخشن. هم از نویسنده و هم از مترجم برای روان بودن متن کتاب بسیار تشکر میکنم. هر دو عالی کار کردن. با وجود این کتاب ماجراجویی کردم،شکلگیری خانوادهای غیر همخون رو دیدم،وفاداری دیدم،جادو دیدم،انسجام و تلاش برای خوشحال کردن خانواده دیدم و حتی اشک شوق ریختم. به نظر من این کتاب بهترین گزینه برای خوندن توی فصل پاییزه چون ماجراجوییهاش باعث میشه که وقتی هوا رو به سردی میره قلبت همچنان گرم بمونه. شخصیتپردازی واقعاً بینظیر بود و همهی شخصیتها حتی کسانی که خیلی کم بهشون پرداخته میشد از جذابیتهای خاص خودشون برخوردار بودن و تجمع این همه تفاوت به همراه معرفت و وفاداریشون نسبت به هم خیلی زیبا بود. به شخصه اعتقادی به فالگیری ندارم اما تائوی داستان ما اونقدر خوب بود که دلم خواست فال منو هم بگیره😅 یا حتی از شیرینیهای خوشمزه کینا امتحان کنم و با سیلت مسخرهبازی در بیارم و با مَش شوخی کنم و حتی لپای لیا رو بکشم:) در نهایت امیدوارم که شما هم همچین اشخاصی رو بتونید در کنارتون داشته باشید،کتاب رو بخونید و لذت کافی ببرید.
NJM