یادداشت ضحی مختارزاده

تختخوابت را مرتب کن
        از خواندن این کتاب فقط خواندن عنوان اش کافی است!!!! باورم نمی شود وقتم را برای خواندن آن تلف کردم، حالم از داستان هایش بهم میخورد، مدام به خودم یادآوری میکنم که این هم یک سرباز برای کشور خودش است و دلیلی ندارد این قدر جبهه بگیرم، ولی مشکل این است که هرکاری هم بکنم این قدر آمریکا، باعث اذیت مردم من شده که نمی توانم منفی فکر نکنم و بدتر از آن تصور این که دارم نوشته‌های یک ژنرال آمریکایی میخوانم، رسماً احساس انزجار به من میدهد، شما غلط کردید که پایتان را در عراق و افغانستان گذاشتید، به من چه که چند نفر جوانتان کشته شدند، امیدوارم تک به تک سربازهای آمریکا در کشورهای همسایه ایران پا به فرار بزارن یا یک بلایی سرشان بیاید! (این که این چند صفحه ناقابل این قدر طول کشید که بخوانم هم به همین دلیل بود که حالم به هم خورد و بعد از چند هفته خودم را در یک مدت کوتاه مجبور کردم که فقط تمامش کنم، از نصفه رها کردن کتاب متنفرم)

رز

1402/3/7

اگر اعتقادی نگاه کنیم وظیفه همه ما قل از هر اقدامی در جهت تبیین، امر به معروف و نهی از منکر و... دشمن شناسیه! همینکه ما یاد بگیریم  با ادبیات دنیا آشنا بشیم و اعتقاد داشته باشیم که خدا در فطرت همه مردم دنیا محبت به خودش و خوبی‌هارو قرار داده می‌تونه قدم بزرگی برای تبلیغ درست اعتقاداتمون در هر جای دنیا باشه! همونطور که در متن کتاب بارها به کار رفته دیدگاه نویسنده اینه که افرادی که در عراق و افغانستان بودن مثل صدام حسین دنبال ایجاد وحشت و ظلم بودن! یکی درمیون بی‌راهم نمیگه! ولی خیلی از همین فرمانده‌ها بودن و هستن که برگشتن آمریکا و پشت تریبون گفتن دولت آمریکا و رسانه‌هاشون بهشون دروغ گفته بوده... در نهایت حرفم اینه که کاش به جای انزجار از متون مخالف عقایدمون بشینیم و با نگاه تحلیلی به دیدگاه‌ها و شرایط زندگی همه جانبه افراد نگاه کنیم.

نظر  شما کاملاً درست است و حرفی در آن نیست.  خدا را شکر ایرانی های بسیار زیادی در داخل و خارج از کشور ، به همین نحو که می فرمایید صادقانه و با نگاهی مثبت به فطرت انسانی در حال تحلیل دیدگاه های افراد و تعامل با  طرف غربی هستند. اصلاً در فطرت ما ایرانی ها، خوشبینی به غریبه ها و مهربانی با همه به ویژه مهمانان خارجی نهادینه شده که در خیلی از موارد هم درست و خوب است، اما با لطف اجازه بدهید من جزو این  دسته بسیار بسیار بزرگ از ایرانی ها نباشم و با تنفر و بدبینی کامل به سیاست های امپریالیستی و نئو لیبرالیستی غرب و به ویژه آمریکا نگاه کنم. البته من  به طور کامل به آن دسته اکثریت ایرانی خوشبین، احترام می گذارم و وجود آن ها را لازم می دانم، اما به نظرم برای حفظ موجودیت ایران به تفکر امثال من هم نیاز است.

با احترام به هردو بزرگوار
سخن شما و سخن دوست عزیز ما جناب وکیلی هردو حاشیه‌ی هدف کتاب هست.🙏🏼
درسته که باید از رفتار استعماری این‌ها انزجار نشان داد✊🏼
اما هدف کتاب از عنوانش مشخصه؛ کمک به زندگی منظم‌تر، بهتر و رو به رشد🤏🏼
و در رساندن خواننده به این هدف، بسیار کاربردیه👣
در روایات و سخنان معصومین علیهم‌السلام بسیار آمده که دانش رو، در هرجایی از  جهان که باشه باید آموخت...📚 این چراغ راهیه که اهل بیت به ما دادن..
بیاموزید و بیاموزانید؛ اما مسحور و مبهوت دانش و دانشمند نشوید!!
علم، عینکی برای دیدگان انسانه؛
اگه آدم فقط به عینک نگاه کنه، با کور  فرقی نداره؛ چون باز هم زمین می خوره!!❣️❣️