یادداشت choobin

choobin

اگر قرار بود به کتاب دیگه ای امتیاز بدم یا براش یادداشت بنویسم خیلی راحت تر بود اما برای این کتاب خیلی سخته...بدی ها و نکات منفیش برام خیلی بیشتر به چشم میاد و همین باعث میشه بمونم که چی بگم درموردش🥲بخوام از خود داستان بگم که خب واقعا دوسش داشتم ...خیلی خیلی قشنگ بود...بخوام از ماجرایی که در نهایت  برای شش کلاغ رقم خورد بگم؟ که خب سخته برام ...شاکیم ...برام عجیب بود که نویسنده در حالتی که همه چیز رو با آرامش و قدم به قدم پیش می برد یهو چجوری قضیه رو درباره دو تا ازین شش نفر یهو اینجوری سرو تهشو هم  آورد ...بخوام کلی تر درباره پایان کتاب بگم خوشحالم که شنیدم نویسنده داره ادامشو می نویسه ...هنوز دل نکندم از شخصیت ها ... ولی در کل هنوز قفله ذهنم .... فقط همینو بگم که از فانتزی های مورد علاقم هست صرف نظر از یه سری مسائل  که آزاردهنده ترینش  برام  طبق معمول موضوع همجنس گرایی دوتا از شخصیت های کتاب بود...دارم کم کم با خودم فکر می کنم نکنه یه سازمانی هست که به کتابایی که شخصیت هم جنس گرا نداشته باشند اجازه چاپ یا دیده شدن نمی دن؟ کم کم دارم از اینکه یه کتاب بخونم که توش این مسائل نباشه ناامید میشم...بعدم جالبش به این هست که همه شخصیتا هم اگه بمیرن  اینا در صحت و سلامت کامل به زندگیشون ادامه می دن.

яσвεят

яσвεят