یادداشت Sara Rezaei
1404/5/11

-یادداشت برای هر ۳تا جلد هست اما چیزی از داستان رو لو نمیده!! (راستش من خیلی درمورد کتابای معمایی تخصص ندارم و این فقط نظر خودمه) ♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️ ایوری، دختری با زندگی ساده که ناگهان وارد دنیای ثروت و رازهای پیچیده میشه. پس از دریافت ارثی غیرمنتظره از یه میلیاردر ناشناس ایوری مجبور میشه با خانواده ای روبرو شه که اوناهم دلیل این انتخاب رو نمیدونند و به اندازه ایوری سردرگم هستند. وقتی وارد عمارت هاثورن میشه، میفهمه ماجرا فقط پول نیست، یهسری معما، رازهای خانوادگی و کلی آدم مرموز دوروبرش هستن که هرکدوم انگار یه چیزی پنهون میکنن و اینکه میلیاردر برای به دست آوردن ثروتش شرط هایی گذاشته... فضای داستان معماییه، اما تمرکز فقط روی حل معما نیست؛ بخش زیادی از داستان دربارهی رابطهها و حس نااعتمادیایه که بین شخصیتها وجود داره. "البته ماجراشو که فکر کنم همتون بدونید😁" ♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️ داستانش خیلی پرکشش بود ولی من خودم با شخصیتهای داستان مشکل داشتم. نوههای هاثورن و ایوری همشون از همه نظر عالین و خب خیلی غیرواقعی بود و ماجرای عشقی داخل کتاب از اونم غیرواقعیتر بود و ایوری خودشم نمیدونست چی میخواد!🙄 و اینکه حل کردن معماها ممکنه خیلی درمورد نوه های هاثورن چیز عجیبی نباشه چون از کودکی با بازیهای فکری، رمز و راز، رقابت و حل معما بزرگ شدن. اما ایوری از بچگی توی چنین محیطی نبوده؛ البته درسته که با وجود محدودیتهایی که داشته خیلی وقتها هوشمندانه عمل میکرده ولی بنظر نمیتونه یه ذهن استراتژیک مثل جیمسون و گریسون داشته باشه و با هاثورنها توی یه سطح باشه و همراه اونا معماهارو انقدر سریع حل کنه. و اینکه وقتی وارد عمارت هاثورن شد خیلی از کارایی که میکرد حساب شده بود و خیلی زود به محیط عادت کرد و رشد شخصیتی خیلی سریع بود. آخرین نکته هم اینه که معماهای داستان خیلی سریع حل میشد و روند "موفق و روبهجلو" داشت و شکست و اشتباه توش نبود! ♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️♟️ درکل شاید خیلی امتیاز نگیره ولی برای کسایی مثل من که تازه این سبک کتابارو شروع کرده بد نیست! (یکبار ارزش خوندن داره ولی بنظرم از یکی قرض بگیرید.خودم همینکارو کردم!) پن: من داستان معمایی خیلی نمیشناسم ممنون میشم اگه کتاب خوبی میشناسید معرفی کنید✨️ پن۲: هیچوقت یادم نمیره تو کتابفروشی دوستم گفت :بخشید گامبی" فضایی" دارید؟😂
1404/5/11
سلام وقت خوش، نگاهی به باشگاه کاراگاهان و کتاب های معرفی شده بندازید.آثار معمایی جنایی زیادی معرفی شده.
Sara Rezaei