یادداشت فاطمه محمدی
1403/6/19
من از عاشقانههای کلاسیک یه«جینایر» خوندم یه «غرور و تعصب»،که به همین ترتیبم خوندمشون. اگه بخوام نظر خالهزنکی بدم درمورد این کتاب،اینه که چرا جین آستن از رو دست شارلوت تقلید کرده که دیدم طفلک ،آستن اول کتابشو نوشته! 😅 من واقعا با پیشینهی «جین ایر» یه حدسای کلی درمورد غرور و تعصب داشتم که پر بیراه نبود (بعدا هم متوجه شدم)و این از هیجان داستان برام کم کرد. دوم اینکه توصیفای ریز و اضافی(به نظرمن) واقعا کتابو فرسایشی کرد. سوم اینکه درسته که از اصل کتاب عاشقانهس، اما با خوندنش میفهمی مردمان کتاب رسما نه کار و بار و شغلی براشون خیلی مطرحه نه تحصیل و مدرسهای فقققط ازدواج!😄 چهارم حیف به نیمچه رسوم خوب و حیای از دست رفتهی جامعهی مسیحی اروپا.... پنجم کتاب برای هدیه به دختر نوجوون بدک نیست. و آخر ؛این ترجمه دلنشین نبود.
1403/9/22
من با ترجمه رضا رضایی نشر نی از نوار گوش دادم. ترجمه خوبی داشت و صوتی بودنش اون توصیفات ریز و اضافی رو قابل تحمل میکرد، میزدی رو سرعت دو برابر و تمام😁
1403/9/22
خب پس یه بار با ترجمه رضایی از نوار گوش بدید که ترجمه قبلی رو بشوره ببره😁 @fateme.mohammadi
1403/9/22
نوار رو که ندارم ممنون از پیشنهادت❤️. برا زنان کوچک با ترجمه رضایی داشته باشه امتحان میکنم👌 @mm16246
1403/9/22
نه نیست🙁 چرا فک میکردم همهی کلاسیکا با ترجمه رضایی باشه. خیلی خیلی ممنون❤️🫂@mm16246
فاطمه محمدی