یادداشت فاطمه پاو
1404/2/23
چرا پنج ستاره دادم...؟ . . برای بزرگوارانی که در مبحث اصول، حَلَقات شهید صدر رو میخونن، این کتاب آچار فرانسه هست! اما چرا؟ - حسن تعلیل: ۱. اِعراب داره!!! ۲. ترجمه داره! اما ترجمه ای که داره، خط به خط نیست؛ یک پاراگراف بالا متن داره و یک پاراگراف پایین ترجمه . و برای بنده که روی اعراب برخی کلمات و گاها ترجمهٔ برخی جملات شَک داشتم، بی نظیر بود . از همین جا، تشکر می کنم از نویسندهٔ عزیزِ این کتاب فاخر😅 خداقوت سرکار خانم معصومه زارعی عزیز منتظر بقیهٔ کتاب های کاربردی تون هستیم..🫡
1404/2/27
اجمالا کتاب بدون ترجمه و بدون اعراب شما رو قویتر میکنه و بهتره اشکالات با استاد حل بشه و از این کتابها استفاده نکنین.
1404/2/27
از تجربهی زیستهی قریب به ده سال تنفس در فضای حوزه، خواهرانه توصیه میکنم درس رو برای علمیت بخونید ولو قراره نمره ۱۰ بگیرید. بها دادن به به این رویکرد غلط نمره محوری هم اون اساتید رو آروم میکنه که متوجه نشن کارشون تا چه میزان غلطه، هم در آینده روی اعصاب و روان شما تاثیرات منفی میذاره. @FatemehPav
1404/2/27
حقیقتا بندهٔ حقیر و کوچک ترین، برای درس خواندن برنامه دارم و الحمدلله خدای متعال استعداد خوبی هم در خصوص فقه و اصول به بنده داده متشکر و ممنونم از توصیهٔ خوبتون البته اگر تجربهٔ درس خواندن در حوزه رو دارید که خودتون فرمودید، لیکن نمیدونم تا سطح چند تحصیل کردید، اما هرچه بالاتر میریم، اتفاقا برای اساتید خیلی مهم نیست که شاگردشون چه واکنشی نشان میدهد که بخواد در روش سختگیرانه شون تغییری ایجاد کند! و خوب این رو هم میگذاریم به پای اینکه هرچه سن بالاتر برود، تغییر شخصیت و تغییر سفال آدمی که از گِل وجودش هست سخت تر میشود! فعلا و در شرایط بنده، موقع فکر کمال گرایانه و ایجاد تحول در حوزه نیست؛ البته که تحول باید ایجاد بشود... ان شاءالله شما و دوستان و بنده در آینده ای نزدیک به جایی برسیم، تا بتوانیم تأثیری بگذاریم و شاید کمی بدنهٔ نظام آموزشی را چه در حوزهٔ علمیه و چه در ورطه های دیگر این نظام آموزشی تغییر دهیم، به امیدخدا... @kaaf_a
فاطمه پاو