یادداشت آگاتا هولمز

کلا اومدم این کتابو بکوبم بره، هرچند بی‌انصافی نمی‌کنم زیبایی‌هایی هم داشت.
من در کل عاشقانه نمی‌خونم، ولی ببخشید، این الان عاشقانه‌ست؟ با این حجم از ادبیات فجیع و بدون هیچچچچچ محتوایی؟

(شاید لو رفتن): داستان فقط توی هفتاد هشتاد صفحه‌ی آخر اوج گرفت و خوب بود.
دقیقا مثل سنگدل! فقط برعکس سنگدل که همش داشت شیرینی‌هارو توصیف می‌کرد توی نصف این کتاب داشت لباس ملت رو توضیح می‌داد و عملا اتفاق خاصی توی دویست سیصد صفحه‌ی اول نیفتاد.

محتوا؟ اول که اصلا نداشت، همونی‌هم که داشت خیلی فجیع، تکراری و کلیشه‌ای بود.
ولی خب یه جورایی می‌شد توی همون آخرهای داستان رشد شخصیت‌هارو دید، اینکه فهمیده بودن تصمیمات اشتباهی گرفتن و سعی کردن جبران کنن و خودشونو تغییر بدن.

مثل عاشقانه‌های دیگه‌ای که خوندم آبکی تموم شد اما خوبیش این بود که واقعاً کتاب روونی بود. فانتزی قوی ای نداشت.

در آخر هم می‌خوام بدونم چرا همچین کتاب‌هایی رو منتشر می‌کنن=)؟ اینا همینایی‌ان که قشر نوجوون می‌خونن، چرا واقعا یه نوجوون در اوج یادگیری و فعال بودن مغزش باید همچین چیزایی رو وارد ذهنش کنه و از نظرش کتاب‌های مفیدتر «مسخره» باشن؟ اصلاً روی این کتاب‌ها نظارتی هست؟ به معنای واقعی این کتاب داشت بی‌اخلاق بودن رو ترویج می‌داد و اسمش رو می‌ذاشت آزادی، بعدهم که نمره‌ی ۴.۳ می‌گیره. منم اگر می‌دونستم کتاب اینطوریه مطمئنا هیچوقت رغبت نمی‌کردم برم سمتش.

یعنی پیشنهاد نمی دی درسته؟

اگر می‌خوای بخونیش توی روبیکا و واتپد هم شبیهش پیدا بشه فکرکنم D=

ایکاش میگفتی چرا نظرت اینه، واضح تر!

Alyoshka 🌷

Alyoshka 🌷

1404/5/16

عزیزم ممنون از نظرت ولی خب بعضیا چنین کتاب هایی رو دوست دارن مثلا تو ادبیات ایرانی دوست داری من فانتزی امریکایی دوست دارم همینه دیگه؟اگه به سلایق هم احترام بزاریم همه چی قشنگ میشه !حتما نشر ایران چیزی توش دیده که اومده اینو نشر کرده بعدم همه که هدفشون خوندن کتاب نیست یا نمیخ نن که سرگرم بشن!برای مثال خود من حتی اگه کتابی هم دوست نداشته باشم رو میخونم تا بهتر خودمو بشناسم و بدونم از چی بدم میاد!من کتابو صرفا جهت سرگرمی نمیخونم شاید معنی کتاب خوندن برای تو فرق داشته باشه ولی از نطر من خوندن هر کتاب جوریه که خودتو جای طرف بزاری ببینی چی میکشع در کل به نظرت احترام میزارم ولی کاش میزدی دارای اسپویل که شاید کسی نخواد بخونه بخواد نظر خودشو بگه💁🏻‍♀️

سلام به شما.
۱- این کتاب عاشقانه بود. اما واقعا پر از بدآموزی بود و من چیزی از عشق ندیدم.
۲_ فانتزی بود در حالی که من اصلا متوجه نشده بودم این کتاب فانتزیه، یعنی نویسنده نتونسته بود حتی چیزهایی که خودش میخواست رو پوشش بده.
۳_هرچقدرم بحث سلایق باشه، یه کتابایی هستن که خوب نیستن، یه کتابایی که اگر از نظر تکنیکی بررسی شون کنی اصلا ارزش ندارن اسمشون کتاب باشه.
ادامه ش رو پایین میفرستم

۴_ من چیزی رو از داستان لو ندادم که بزنم گزینه ی اسپویل رو بزنم. ما نظراتمون رو می‌دیم که بقیه به کمکش انتخاب کنن کتاب رو بخونن یا نه. ضمن اینکه قشر مخاطب این کتاب نوجوون هان که(خودمم نوجوونم) و با کمال احترامی که دارم اگر به هیلی از همسن های من یه کتاب ۱۰۰۰ صفحه ای بدی که هیچ اتفاقی توش نیفته فقط یه پسر و یه دختر اخر کتاب بهم برسن یه کتاب امتیاز کامل میدن هرچقدرم که اون موضوعات منفی داشته باشه. و منم اصلاااا نمی‌گم منتقدم یا فلانم اما می‌خوام بگم که دلیل اینکه این کتاب الان نمره اش چهاره اینه که کسی نمیاد از نگاه نقادانه بهش نگاه کنه چرا؟ چون مخاطبش نوجوونه و اره دیگه ادامه اش روهم بالاتر گفتم... اگر شما این کتاب رو بدید به یه منتقد ادبی یا یه کتابخون حرفه ای مطمئن باشید این کتاب نمره ی بالای ۲ نمیگیره.
۵_ بحث دیگه ای که مطرحه هزینه شه، اگر شما دوست دارید ۳۰۰ ۴۰۰ تومن به یت محتوای فجیع ث بی هدف پول بدید، در حالس که میتونید در راه های مفیدتر خرجش کنید حتی به منظور سرگرمی، من جلوتو نگرفتم.
اصلا هزینه به کنار، یعنی شما مراقب نیستی چه محتوایی به خورد مغزت میدی؟

چرا وقتی عاشقانه نمیخونی عاشقانه میخری؟
بدون اینکه به اصطلاح کوبیدن کتاب هم میشد نظر بدی...
هرکتابی قرار نیست طبق سلیقه شما باشه، شمارو مجبور کردن  بری بخونی؟ دقیقا منظورت از محتوا چیه؟
سراغ کتاب فلسفی نرفتی که.. محتوای ان چنانی هم قرار نیست باشه.

من این کتاب رو نخریدم و میگم فکرشو نمیکردم اینطوری باشه.
راستش اصلا اسم این کتابهارو نمیذارم عاشقانه چون فقط ارزش عشق رو آوردن پایین، ضمن اینکه من انتظار داشتم با یه کتاب خوب مواجه بشم نمیدونستم اینطوریه و کاملا حق داشتم نظرمو بدم.
بحث محتوا شد.
اگر اینطوری بخوایم به رمان ها نکاه کنیم هیچ رمانی نباید محتوا داشته باشه... محتوا یعنی یه چیزی ازش یاد بگیری، یعنی یه خط داستانی رو دنبال کنی، یعنی تهش به یه چیزی برسی. من عاشقانه های دیگه ای هم خوندن که محتوا داشتن، که بهشون نمره ۵ دادم و انتقاد خاصی نکردم ازشون.
اینکه چند تا صحنه رو بیاری توی کتاب و اسمش رو بذاری عاشقانه درست نیست.
برای تکمیل سوالتون هم میتونید جوابم به نظر قبلی رو بخونید =)

بله، منم نگفتم حق نظر دادن ندارید، توی نظرتون گفتید محتوا نداشت پس میخاستید چیزی ازش یاد بگیرید درسته؟
@Agatha.Holmes

نه اینکه لزوما بخوام جیزی ازش یاد بگیرم.
ولی انتظار داشتم یه پیرنگ مشخص داشته باشه.
چارچوب های معمولی یه کتاب رو نداشت به نظرم.
@nia8

katrin

katrin

1404/5/16

دقیقا مثل تاج دوقلو ، تا 40 صفحه خوندم ، که متنش خیلی گنگ نامفهوم بود و فقط چکیده داستان رو از متن می‌گرفتم..

1404/5/16

والا من این رو تا صفحه 90خوندم پی دی اف خوشم امد ولی ولش کردم که برم بخرم فک کنم از نظر شما عشق یعنی برنامه عشق ابدی بعدم این کتاب به نظرم از خیلی های دیگه بهتر بود 🙂

آخه چطوری به این نتیجه رسیدی =)))
عشق ابدی آخه؟ نه واقعا چطوری به این نتیجه رسیدی که عشق ابدی از نظر من یعنی عشق؟ اون برنامه جز عادی سازی روابط فاسد چیزی نداره.
ولی اگر از نظر شما عشق یعنی چهار تا صحنه ی تکراری و بی معنی برو کتابو بخون به خدا من جلوی کسی رو نگرفتم=)

1404/5/16

هر کسی نظر خودش رو داره این رو فراموش نمیکنیم نظر شما هم کاملا محترمه  مثلا برای من که فانتزی عاشقانه ماجراجویانه میخونم جذابه ولی برای شما نه پس این جای تعجب نیست بازم ممنون از نظرت🙂✨

قصد توهین ندارم مرسی از نظرت 😅🤍

بمیرم برات آگاتا🤣