یادداشت ضحی مختارزاده

سوپرمارکت شبانه روزی
        من به تازگی این کتاب را تمام کردم. کتاب به طرز عجیبی بامزه است. تاکید می کنم به طرز غیرمنتظره و عجیبی بامزه بود، اما به نظر من یک چیزی این وسط توضیح داده نمی شود، یا میشه این طور گفت که من اطلاعات ندارم، آیا این خانم مبتلا به یک نوعی از بیماری روانی، مثلاً اسکیروفرنی، نیست؟ من واقعا اطلاعات کافی ندارم، ولی به وضوح این خانم بعضی احساس های طبیعی را نشان نمی دهد و واکنش های یک انسان طبیعی را ابراز نمی کند. من متفاوت بودن را درک می کنم، اما این از متفاوت بودن فراتر رفته.
کاش یک نفر که از روانپزشکی یا روانشناسی اطلاعات داشته باشد، بیاید این داستان را نقد کند، که توجیه شوم 😅
پایان بندی نمی شد، این قدر باز نباشد؟

🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا از این کتاب خوشم نیومد!
کاملا حس می‌کردم وقتم و تلف کردم

شاید شما کتاب را خواندید، من کتاب را شنیدم و به نظرم یک نگاه بسیار متفاوت و عجیب داشت. این طور در نظر گرفتم، این فرهنگ بسیار متفاوت ژاپن با ما است. یعنی بعضی جاها از شدت اعصاب خورد کن بودن، خنده ام می گرفت، با خودم می گفتم یعنی پاسخ شخصیت ب کتاب این نبود که شخصیت الف بزند در دهانش؟ ولی شخصیت الف حرف های توهین آمیز ب یا بقیه را خیلی راحت گوش می کرد یا حتی می پذیرفت!!!! به خاطر همین غیر واقعی، فانتزی و حتی بامزه آمد، به نظرم.