یادداشت محمدحسین معصومی

این یک کتا
        این یک کتاب بسیار ساده و کم حجم در مورد تفکر تحلیلی هست...
فکر کنم بهتر باشه تمایز قرار بدیم بین تفکر تحلیلی و تفکر انتقادی...
تفکر تحلیلی رو میشه آشنایی و برداشت صحیح و استاندارد از یک محتوی یا معنا یا کنش دونست
ولی
تفکر انتقادی، رویکردی تهاجمی تر به سوژه مورد نظر داره و وارد واکاوی و چکش زدن به محتوی میشه که حداقل یک سطح بالاتر از تفکر تحلیلی محسوب میشه.
القصه، این کتاب رویکردی برای تفکر تحلیلی هست و یک آماده سازی و پیش زمینه برای تفکرات پیچیده تر بعدی.
البته که حتی همین حجم کم هم چندان ساده نیست و با وجود محتوی کم، مطالب مهم داره که قسمت سختش برای مخاطب و خواننده هست از اون جهت که نیاز داره عوامل مختلف و مولفه های مختلفی رو یاد بگیره و مدام بتونه با تمرین و یاداوری اون ها رو به قول کتاب، درونی سازی بکنه.
مهم ترین مطلب کتاب در مورد مولفه های ٨ گانه تفکر هست که یک فکر از چه حلقه و یا بخش هایی تشکیل میشه. میشه گفت این ها همون بخش های غالبا مخفی ذهنِ ناخودآگاه ماست که نویسنده قراره برای ما بیان بکنه.
و مطلب مهم بعدی کتاب در مورد استنتاج و چیستی و اهمیت اون هست که مختصر و ساده بیان شده
باقی مطالب حول همین دو موضوع چیده شده  و یکی دو تا موضوع و نمونه هم درش هست.

کتاب برای خوانندگان با اعتماد به نفس کاذب ممکنه باعث حس استاد همه چی دان شدن و یا غرور بشه، پس این خطر رو برای افرادی که تازه میخوان شروع کنن باید گوشزد کرد!

چرا ۲ ستاره؟ کم و کاستیاش چی بود؟

همین انتشارات کتاب داره 400 صفحه!
این کتاب اولین کتاب این مجموعه هست و حرف خیلی خاصی نداره
در اصل کتاب، کامل نیست و باید جلدهای بعدی رو  خوند