یادداشت alef

1404/6/7

خاک سپاری دوم بانوی مرگ یک داستان امنیتی جذاب است بین دو مامور امنیتی ایرانی و اسرائیلی. 🇮🇷💣🇮🇱
بر خلاف نظر بعضی از مخاطبان به نظرم از همون اول کتاب خوب پیش می رفت من حتی با ویراستاری هم مشکل نداشتم شاید هم آخرین چاپ را داشتم و مشکل ویراستاری حل شده بود.
روی جلد کتاب نوشته بود داستان برای نوجوان هست ولی به نظرم برای همه سنین و برای رهایی از دغدغه ذهنی مناسب بود. مثلا بعد از چند کتاب سخت میشه برای استراحت ذهنی خوندش 😊 و خودم برای قشر جوان و نوجوان پیشنهادش می کنم.😉
خواندن داستان بعد از جنگ ۱۲ روزه جالب بود انگار یه جورایی داستان کتاب به روز بود.💪

داستان کلی کتاب درباره جنگ مداوم بین خیر و شر است از زمان های گذشته تا به حال و راه و مسیری که در زمان و زمین های مختلف ادامه دارد. جنگی که از ۱۴۰۰ سال پیش شروع شده و تا همین لحظه که شما این متن را می خوانید ادامه دارد. کتاب روایت مبارزات قهرمان گمنام داستان است که البته سرزمین ما پر از این قهرمانان شجاع و گمنام است. روایت کتاب از زمان نوجوانی او در دفاع مقدس شروع میشه تا دوران میان سالی او و مبارزاتش در جبهه های دیگر تا سرزمین های اشغالی. از کمین تانک عراقی تا کمین نیروی زبده موساد و شاباک اسرائیلی و البته که در آخر توسط این شرورترین دشمنان بشریت ترور میشه اما راهش ادامه دارد...

نویسنده خوب از پس بیان این داستان تازه برآمده. زاویه دید کتاب دانای کل نامحدود بود ولی یه جور خاصی قشنگ بود و جهش و پرش زمانی بین حال و گذشته و یا جهش مکانی هم داشت و این خیلی خوب درآمده بود.😍
این کتاب اولین کتابی که از آقای اکبرخانی خوندم و البته خیلی کتاب را دوست داشتم.

طراحی جلد: 📘
طراحی جلد و صفحه آرایی کتاب واقعا مناسب سن  نوجوان و بسیار جذاب بود و تم امنیتی داشت.
در طراحی از سه رنگ قرمز و آبی و سفید استفاده شده بود همراه با طراحی سه بعدی جلد که شبیه کارهای آقای مجید زارع بود. ولی خب نام طراح یا گروه طراحی آورده نشده بود.😐
نمی دونم احساس می کنم انتشارات انقلاب اسلامی یه خصومت شخصی با تیم یا شخص طراح جلد کتاباش داره هیچ وقت اسمشون نمیگه.😉🤭🤔

رفت در لیست خواهم خواند ها 👌

1404/6/7