یادداشت شایان شیروانی

خیلی رک و پوست‌کنده عرض می‌کنم:
یک موقعی تو این حوزه مطالعه قابل توجهی داشتم ولی از یه جایی به بعد گفتم چه قدر متن‌های سخیفی خوندم!
به خاطر نداشتن قلم و نگارش خوب دیگه حوصله‌م نکشید تو این حوزه‌ مطالعه‌ای داشته باشم .

((شاید در حد ۴۰_۵۰ کتاب زندگی‌نامه در حوزه دفاع مقدس و مدافعان حرم خوندم ولی تو بهخوان ثبت‌شون نکرده بودم! دیگه مورد علاقه‌م نیستن و احساس هرز خوانی بهم دست می‌ده که یه موقع‌ای با این متن‌ها مواجهه داشتم ولی امشب سعی میکنم اضافه کنم که چیا بوده))

یه زمانی عقل نداشتم...

منم یه دوره این شکلی داشتم
چقدر ادبیات دفاع مقدس خوندم
کاش جاش هری‌پاتر می‌خوندم...

منم همش یه ای کاش تو ذهنم میاد ..
هر چی هم سن آدم می‌ره بالاتر فکر می‌کنه چه موقعیت هایی رو تو زندگی از دست داده، از ریز تا درشت.

البته دفاع مقدس خوندن قاعدتاً به خودی خود پشیمونی نداره
کسایی که واردش شدن با ادبیات ضعیف و شناخت سطحی‌شون از عناصر روایت و داستان کار رو خراب می‌کنن
وگرنه دفاع مقدس گنجینه ایده‌های خیلی خوبی برای نوشتنه

مگه به خاطر قلم و نگارش خوب ، این کتابا رو می‌خوندید که حالا به خاطر قلم و نگارش بد دیگه نمی‌خونید؟

اگه حرف من رو قبول ندارید فبها ولی با حمید داوآبادی  یه صحبت کوتاهی داشتم، ایشون می‌گفتن در یه دیدار خصوصی با آقای خامنه‌ای، حضرت آقا رو به نویسنده‌‌ای می‌کنند و بیان می‌کنند که این چه مزخرفیه که شما می‌نویسی! من از این حرف نتیجه میگیرم که بله قلم نویسنده هم مهم هستش...

بله، بنده هم نگفتم که مهم نیست؛ خیلی هم مهمه و قبول هم دارم که خیلی از کتابای این حوزه، قلم جذابی ندارند.
حرف من اینه که معمولاً کسی به خاطر قلم خوب و نگارش قوی سراغ این کتابا نمیره؛ بلکه اصلی‌ترین دلیل استقبال مخاطبین به این کتابا، محتوای اونه.
@sh___a_yan.sh