یادداشت منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁🖤

کتاب "من لیاقتم خداحافظی بهتری بود" واقعا یه سفر احساسی و عمیق رو به من هدیه داد. 📚❤️ نویسنده توی این کتاب به طرز فوقالعادهای مفاهیم عمیق و پیچیده رو به زبون ساده و خودمونی منتقل کرده. هر صفحهاش مثل یه دمنوش گرم میمونه که دلت رو نوازش میکنه. ☕️✨ سبک نویسندگی، به خصوص ژورنالنویسی، واقعا جذابیت خاصی داره. حس میکنم وقتی مینویسم، انگار دارم با خودم یه گفتوگوی صمیمی و دوستانه میکنم. 📖🖋️ خواندن این کتاب هم دقیقاً همون حس رو به من انتقال داد. هر جملهای که میخوندم، مثل این بود که نویسنده داره داستان خودش رو با تمام حس و حالش برای من تعریف میکنه. در واقع، این کتاب یادآوری بود برای همه ما که باید یاد بگیریم با خودمونو احساساتمون صادق باشیم🌈 نمیدونم چرا، ولی هر بار که این کتاب رو ورق میزدم، حس میکردم یه دوستی کنارم نشسته و داره به من میگه: "نگران نباش، تو همیشه شایستهی بهترینها هستی." 🤗💖 واقعاً دوست داشتم که این سفر رو با دوستانم به اشتراک بذارم و مطمئنم هر کسی که به دنبال یه دلسردی خوب و انرژی مثبت باشه، از این کتاب لذت میبره. خلاصهاش اینه که اگر به ژورنالنویسی علاقه دارید و میخواید به عمق احساسات خودتون و دیگران پی ببرید، حتماً این کتاب رو تو لیست خوندنتون البته به عنوان تفریح داشته باشید. ارزشش یک بار خوندن رو داره و نیم ساعته تمومه ! 📚💕
منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁🖤
1404/1/15