یادداشت محمدمهدی حیدری
1402/5/28
این کتاب رو چند سال پیش خوندم. یه بخشی از کتاب مربوط به صحبتهای حضرت آقا در مورد اهمیت کتاب و کتابخوانی و وضعیت اسفبار مطالعه در جامعهٔ ماست. و بخش دیگه کتاب در مورد صحبتهای ایشون در مورد کتابای گوناگونه. از جانشیفتهٔ رومن رولان تاااا جشن حنابندان آقای قدمی. بزرگترین عیب کتاب اینه که صحبت های رهبری رو فقط تا سال هفتاد آورده؛ اگه یه بهروزرسانیای بشه و صحبتای ایشون تا همین الان رو هم اضافه کنن، کتاب خوب و جامعی درمیاد. و در پایان صد شکر و صدافتخار که چنین رهبر کتابخون و فرهیختهای داریم ((: ◾بعد از یکسال و هشت روز تمام ، این اولین یادداشتم بود. اگه بازخوردها قابل قبول بود، میمونم و بیشتر فعالیت میکنم (:
1402/6/1
سلام. فقط در مورد کتابهای دفاع مقدس هست یا عمومی تره؟ یادمه توی توضیحات همچین چیزی رو نوشته بود. و اینکه «کتاب کتاب» رو خوندین شما؟
1402/6/17
بمون و فعالیت کن آقای محمدمهدی بعضی فعالیت ها دیر بازده هستن منتظر این نباش که اول با یه یادداشت اگر بازخورد خوب گرفتی بمونی. امید تاثیر داری بمون و برو جلو گاهی میبینی جوونه ای که امسال کاشتی چند سال دیگه پربار میشه. من وقتی میام میبینم یکی ۷۰۰ تا کتاب خونده و یه دنیا یادداشت داره میگم خب ببینم چه حرفی میزنه میشه منشا تاثیر ولی این آدم این درخت تنومند رو کی کاشت؟ چند سال یا چندین سال پیش (شروع کتابخونی ش رو میگم نه صرف فعالیت). بمون فعالیت کن ماها بخونیم نطرات شما رو شما بخون نظرات ماها رو شبکه باشیم چه عالی میشه
1402/6/17
باشه، فعلا که افتان و خیزان داریم جلو میریم ببینیم چی میشه اما کتابخونیم قطعا سرجاشه حتی اگه اینجا هیچ فعالیتی نداشته باشم.
1402/6/17
ولو تاثیر یه یادداشت یه امتیاز روی مسیر کتاب خوندن یه آدم تاثیر میذاره میمونه تو یه تیکه از بدنه ی ذهنش باهاش هست نه شما میدونی نه هیچکس دیگه. کامنت هم نداشته برات تا بفهمی ولی خب تاثیر گذاشتی دیگه.
محمدمهدی حیدری
1402/6/16