یادداشت SeyedehZahra
1403/9/3
درباره این کتاب باید بگم که به شدت توصیف هارو دوست داشتم. توصیف های اطراف، ساختمان ها، اشیا و آسمان... و توصیف رابطه ی نقش اول با اشیا و ساختمان ها. همچنین صحبت های این دو نفر من رو یاد نامه های مردمان فرودست انداخت. در مورد انتظارها از کتاب و اینکه یکسری بعد از خوندن انتظارهاشون برآورده نشده به نظرم باید قبل خوندن اینو بدونیم که این کتاب همچنان جزو اولین کارهای نویسنده هست. یه نکته دیگه که خیلی میگن که بهتره داستایفسکی رو با شبهای روشن شروع کنید اما راستش بعد از اینکه شروع کردم کتابهای داستایفسکی رو به ترتیب انتشار خوندن هرچه جلوتر میرم به این نتیجه میرسم که نمیشه یک نسخه ی واحد تعیین کرد. من چند سال پیش با برادران کارامازوف شروع کردم و الان هم دارم فکر میکنم برای من حداقل برای شروع بهتر بود که کتاب طولانی بخونم و مدت طولانی درگیر کتاب باشم و باهاش بیشتر ارتباط بگیرم تا داستان کوتاه که زود تموم میشه. قبل از پاییز و شروع روند به ترتیب خوندن کارها فکر میکردم شاید درسته که میگن با کارهای سخت شروع نکنید اما حالا فکرم اینه که شایدم برای بعضی ها این بیشتر جواب بده حتی.
1403/9/5
داستایفسکی در یک کلمه میشه گفت بینظیره بنظر من ترتیب خوندن کتاب معنی نداره مگر اینکه کتابها چندجلدی باشن. منم با ابله شروع کردم و شبهای روشن رو همین اواخر خوندم .
1403/9/5
بنده همین اواخر با قمارباز شروع کردم و خیلی لذت بردم و حقيقتا جذب شدم... میخوام برای شروع کتاب دوم شب های روشن یا نازنین رو انتخاب کنم🤔
1403/9/5
نازنین رو نخوندم هنوز ولی شبهای روشن رو دوست داشتم. نازنین جزو کارهای آخر نویسنده هست.
SeyedehZahra