یادداشت گمشده در الف هیم.

قضيه‌ی نام
        قضيه‌ی نامه های عاشقانه، دومین کتابیه که از خانومِ کریستی خوندم..
شاید الانم که این کتابو تموم کردم ، هنوزم یه ذره بخاطر کتاب هیجان زده باشم، ولی چندتا چیز بود که موقع خوندن کتاب اذیتم کرد؛ مثلاً مثل کمرنگ بودن نقشِ سرهنگ باتل!! شاید فقط نظر من باشه، ولی وقتی پای یه قتل وسط ماجراست، دوست دارم به شخصیت های دیگه هم توجه بشه و همه شون حضور پررنگ‌تری داشته باشن!
 اما اینجا سرهنگ باتل بیشتر نقش فرعی رو داشت و آنتونی کید،  کارآگاه آماتور ، بار اصلیِ کل داستان رو به دوش کشید..
یکی دیگه از نکاتی که اذیتم کرد  بعضی از توهین‌های نژادی بود...که البته حدس می‌زنم که توی دوران خانومِ کریستی طرز فکر مردم اینجوری بوده ولی بازم این قضیه توی این کتابش خیلی بولد بود!

داستان توی پنجاه صفحه آخر پر از پیچ و تاب بود و در کل کتاب،  پر از شخصیتای جالب مثل ویرجینیا ریول، سرهنگ باتل و غیره هستش که باعث میشه که شما تا آخر کتاب با خانومِ کریستی همراه باشید و حوصلتون سر نره!!

بیشتر از همه از رابطه ی ویرجینیا و آنتونی خوشم اومد و تا تا آخر کتاب با داستانای بینشون واقعا ناامیدم نکردن..
خودم  معمولاً دنبال داستانای منطقی با معماهای درست و جواب‌های قانع‌کننده‌ام، ولی مثل اینکه توی این کتابِ خانومِ کریستی همچین چیزایی مهم نبود و مهم شخصیت ها و شوخ طبعی بینشون بود...

به نظرم اگه میخواین کتابایی خانومِ کریستی رو شروع کنید، با داستانای ملایم تر و معروف ترش شروع کنید تا زیاد گیج نشید:)

عجب بوک مارک متفاوتی🤭

خیلی ممنونم..🥲🤏