یادداشت آروشا دهقان
1403/3/26
2.8
از آتجایی که موقع امتحانها پرز فرش هم جذابیتهای خاص خودش را دارد رفتم سراغ چرخیدن در کتابهای طاقچهام که مدتها پیش اضافه کرده بودم و همانجا خاک میخوردند. این هم احتمالا یکی از آن رایگانهایی بوده که یک روزی یکجایی همینجوری دانلود شده و رفته ته قفسه. خلاصه که گفتم بگذار یک تورق مجازی بکنم و ببینم چطور میشود خانم بود و چطور میشود اسمی به این مزخرفی روی یک کتاب گذاشت. سرتان را درد نیاورم متن را فقط سه صفحه توانستم تحمل کنم و بیشتر نخواندم ولی از تماشای گذرای تصاویر کتاب (اگر بشود کتاب نامیدش) و همان سه صفحه حالت تهوع گرفتم. یک مرد تصمیم گرفته با زنندهترین شکل ممکن به خانمها بگوید که چطور لباس بپوشند تا یک مشت بیمار جنسی مثل خودش بپسندند! حیف وقت و چشمهایم! کاش میشد به جای ستاره، فحش داد.
1403/3/27
طاقچه امکان امانت گرفتن کتاب از دوستان رو داره؟ واقعا دوست دارم این کتاب رو بخونم 😈
1403/3/27
دختر به خودی خود خانم هست ،برازنده هست ،تکه ای از وجود خداست ،اصلا اگر دختر نبود زندگی معنا نداشت آروشای عزیزم ،خیلی به عنوان کتاب دقت نکن عزیزم 😂😂 همان جذابیت پرز فرش در زمان امتحانات از همه چیز قشنگتره 😂😂
آره. از این به بعد همون پرز فرش، دریچه کولر، گچ سقف و رنگ دیوار رو نگاه میکنم.😂
1403/4/3
خواندن کتابهای این چنین از این جهت خیلی خوب است که آدم شک میکند نکند من هم در ساحتهای دیگر زندگیم همین قدر احمق باشم خیلی وقتها این حجم از حماقت دیگران من را بدجوری به شک میاندازد
آروشا دهقان