یادداشت انسانی در جستجوی معنا؛
1404/1/22
بسم الله الرحمن الرحیم . این کتاب رو با کلی امید و آرزو شروع کردم چون خیلی نظرات مثبتی داشت ، و تا یه جاهایی هم توقعم رو برآورده کرد ، اما هنوز واسم عجیبه که یهو یتیمه تو کوچه به طور اتفاق جارون خودمون باشه. . کتاب بیان شیرین و تو دل برویی داشت اما هنوز نمیدونم میتونم پیشنهادش بکنم یا نه.باید صبر کرد جلدای بعد رو دید
1404/4/28
شاید باورت نشه ولی من این کتاب رو با ترتیب اشتباه خوندم و جلد اول رو به نحوی بعد از خوندن جلد دوم و سوم خوندم و بعد دوباره برگشتم اون دوتارو یبار دیگه خوندم. شاید الان واست جذابیتی نداشته باشه اما من تو خاطرمه که از هیچ کتابی به این اندازه تاحالا لذت نبردم(باید صدای جیغمو وقتی جلد سوم رو توی قفسه های پشتی و خاک خورده کتاب خونه پیدا کردم میشنیدی*)
1404/4/28
من خیلی رندوم به جلد دوم توی کتاب خونه بر خوردم و واسه جلد اول و سومش تقریبا کل کتابخونه های استان رو زیر رو کردم(چون میدونی ما تا مدت ها نه پول لازم واسه خرید کتاب رو داشتیم و نه فرصت و نه حتی یه کتاب فروشی خوب جایی کتاب هاش اندازه پول خونمون نباشه🤣) و واقعا این مجموعه رو دوبار خوندم...توی هوای گرم تابستون، بدون هیچ امتحانی با یه بشقاب پر از آلوچه و سیب توی بالکن...هنوزم فکر میکنم یکی از بهترین تجربه هام بوده باشه. @Agatha.Holmes
آگاتا هولمز