یادداشت فاطمه هادی طَرقی
1403/7/28
انشاالله اینکار رو میکنم ولی خب انقدر حس بد و منفی ازش گرفتم، خواستم حس اولیم به کتاب رو همونطور که هست بنویسم 😂
1404/4/20
😅 عیب نداره که خب یه آدم پیدا بشه کتابهای معروف رو دوست نداشته باشه 🤪 بلاخره آدم میتونه خاص باشه 😂😂😂
1404/4/20
خاص بودن خودم که مزاح بود 😅 منظورم این بود که کتابهایی با محتوای سور رئال در سلیقهام نیست 😊 @ZahraSarmadi
1404/4/20
حس مزخرف بودن نسبت به مسخ کافکا نمیتونه عادی باشه چون نشون دهنده اینه که شما درون مایه ی داستان رو متوجه نشدی نقد جهان سیستماتیک توی مسخ به روون ترین حالت ممکن آورده شده و البته بستگی به ترجمهای که خوندین هم داره...
1404/4/20
نه دلیلش اینکه کلا سوررئال دوست ندارم و هیچ جذابیتی نداره برام تنها سوررئالی که دوست داشتم بوف کور بود
1404/4/20
خب نظر و سلیقهی شما محترمه ولی وقتی میگین «مزخرفه و نمیدونم چرا بعضیا انقدر ازش تعریف میکنن» تعریف دیگه ای به خوانندهها میده. و علاقمندای به کافکا یا ژانر سورئال ممکنه بد برداشت کنن.
1404/4/21
خب وقتی یکی از یه چیزی خوشش نمیاد از نظرش مزخرفه دیگه اینکه هرکس یه برداشت شخصی داره که ایراد نیست بهنظرم زیادی دارید سخت میگیرید چون نه من آدم خاصی هستم که نظرات و انتقاداتم چاپ بشه جایی ، نه اینجا اونقدر آدم دورم هست که حالا بهخاطره من نظرشون بابت کتاب عوض بشه هنوزم نظرم راجب کتاب همونه و این یک نظر کاملاً شخصیه و کاملاً واضحه که شخصیه چون توضیح علمی و تخصصی راجبش ننوشتم
فاطمه هادی طَرقی