یادداشت فرهاد کریمی

متاسفانه از اونجایی که من قبلا تمام فیلم های این مجموعه رو دیده بودم و چون داستان برام معلوم بود نتونستم اونقدر که باید و شاید از خوندن این کتاب ها لذت ببرم. پیشنهادم هم اینه که هر کس میخواد کتاب های تالکین بخونه قبلش ترجیحا سراغ فیلم ها نره. اول کتاب بعد فیلم.

برعکس شما، من راضیم ک اول فیلمشو دیدم و بعد اومدم سراغ کتاب چون اینجوری توی ذهنم، تصویر هر شخصیت  کتاب، به شکل اون شخصیت توی فیلم، شکل میگیره و الان لذت خوندن کتاب برام دوچندان شده

سرکار خانم حسن‌پور کاملاً با شما موافقم، من کلاً یکی از ترفندهای کتابخوانیم همینه که اول فیلم رو میبینم که یک فضاسازی از محیط و شخصیت ها توی ذهنم ایجاد بشه بعد کتاب رو میخونم که همین موضوع باعث میشه جزییات بیشتر رو بتونم بهتر تصویر کنم و البته لذت مطالعه هم بسیار بیشتر میشه برخلاف دوستمون آقای کریمی

دقیقا همینطوره.بخصوص برای کتابای فانتزی
مثلا تصور کردن ظاهر یه الف یا دورف سخته ولی خب با دیدن فیلمش ،کارمون خیلی راحت شد
@nimastone

نگرش ها در این مورد متفاوته بعضی ها مثل بنده وقتی داستان و پایانش برام فاش بشه دیگه تمایلی برای پیگیری مجدد اون ندارم. در زمینه  فیلم ارباب حلقه ها هم جناب پیتر جکسون محصولی تولید کرده  که به بهترین نحو هم وفادار به کتاب بود هم اصل مطلب رو به خوبی پیاده کرده بود. برای همین وقتی کتاب رو میخوندم کاملا این حس رو داشتم که چیز تازه ای به غیر از چند مورد کوتاه مثل ماحرای تام بامبادیل وجود نداشت.
@nimastone