یادداشت سعید بیگی

دردانه
        این کتاب مجموعه‌ای از تک‌بیت‌های شاعران معاصر است که اسماعیل امینی هم مقدمه‌ای بر آن نوشته و با حسین آهی هم مشورت شده است.

در هر صفحه، سه تک‌بیت «فرد» از شاعران معاصر آمده است که بعضی جالب و تعدادی اندکی هم فوق‌العاده‌اند.

به نظرم بعضی از این تک‌بیت‌ها از دل شعری چون غزل یا شعری دیگر بیرون آورده شده‌اند و شاید در کنار ابیات دیگر بهتر منظور را برسانند.

اما معدود بیت‌هایی هم هستند که شاعر تلاش کرده، نکته‌ای را در این یک‌بیت بگنجاند و به نظرم درست مانند پازلی که یک قطعۀ اضافه دارد، هر چه کوشیده شعر را کامل و جامع در آورد، موفق نشده و شعر داد می زند که به زور در یک‌بیت فشرده (اِم‌پی‌تری!) شده است.

در مجموع خواندنش لذت‌بخش است و برخی ابیات، آن قدر زیبا هستند که ما را زمانی هرچند اندک، به باغ خیال شاعر می‌برند و میهمان او می شویم و لذتی جانفزا می‌بریم.

amjad

پس باید بره تو لیست خرید ها😇

درود و خداقوت
بله اگر به تک‌بیت‌ها علاقه دارید، کتاب جالبی است که دیدن و خواندنش خالی از لطف نیست. مانا باشید.

امید ابد

کتاب جالبیه به نظر همیشه تو ذهنم بود کتاب شعری اینجوری ولی کاش میگفتید از چند تا شاعر و چه شعرأیی

درود و خداقوت
به روی چشم، در اولین فرصت که کتاب به دستم برسد، به اطلاع خواهم رساند. مانا باشید.