یادداشت آذر دخـت

راستش من ۵ صفحه آخر کتاب را الان خوندم چون می‌خواستم یادم بمونه ازش یادداشت بزارم بهخوان 💁🏻‍♀️
به نظرم کتاب به نسبت  کتابهای دیگه ای که از مذهب و طرح کلی اندیشه اسلام و ....سخن میگن گنگ  تر و کلی تر بود،نقدهای درستی داشتن  همان اوائل کتاب میگن ما همیشه هدف داشتیم ولی راه و طرح و پایش از دیگران بوده و نتیجه و منافع هم برای همان دیگران بوده،و چیزی که درکتابهای استاد بسیار تکرار میشه اینه که هدف اسلام و هدف رسول تشکیل جامعه و شکوفایی استعدادهای انسانی هست اما اگر این حکومت با استعدادهای  انسان در تضاد باشد عصیان شکل میگیرد و با اثباتِ برخی دلایل می‌فرمایند که قانون گذاری در حد توانایی انسان نیست.
پس مذهب چون بر حکمت و علم الله و بر وحی تکیه دارد و آن هم آخرین مذهب
 که علاوه بر قانون گذاری می‌تواند استعدادهای انسان را شکوفا کند و می‌تواند او را بسازد و جامعه انسانی را به وجود بیاورد و در ادامه به  نقد مذهب عاطفی و دستوری می‌پردازد بعد به بررسی  نیاز ما به مذهب می‌پردازد و ....
سوالاتی رو اینجا مطرح کردن که این کتاب بیان کلی درباره تحلیلشون داشت و به نظرم نیاز دارم ابعاد بیشتر این سوالات و تحلیل ها باز بشن در آخر از طرح کلی اسلام میگن که اینجا خداروشکر کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی  رهبر  به شیوایی و قابل فهمتر و مفصلتر بیانش کردند که پیشنهاد میدم اون کتاب رو حتما بخونید

✌🏻