یادداشت ریحانه سعیدی

به نام خدا
        به نام خدای کشتی های بر امواج:)
کتاب فابل نوشته آدریان یانگ:
دختری هفده ساله به نام فابل، توسط پدرش در جزیره یووال رها شده و مادرش هم فوت کرده، در  آن جزیره، کسانی که فابل را دوست ندارند و یا حتی دزد هستند، زیادند؛ و فابل روزی برای فرار به کشتی مریگلد، که وست ، مردی خونسرد و  زیبا با چشمانی سبز و عمیق ، ناخدای اون کشتی است و چند خدمه هم دارد. فابل، میخواهد پدرش را پیدا کند و از اون بخواد بهش کار بده. یعنی موفق میشه پدرش رو پیدا بکنه؟ آیا کار پیدا می کند؟
کتاب، داستان فابل در آن کشتی تا دوستی و... را روایت می کند.

من قلم نویسنده رو دوست داشتم، خیلی واقعی و قابل تصور بود؛ انگار خودم هم اونجا بودم، میان امواج ، باد و بوی دریا و آسمان مه آلود و البته در کشتی مریگلد... و خیلی دوست داشتم اونجا بودم.

این کتاب در ژانر فانتزی قرار دارد و خودم خیلی دوستش دارم و به افرادی که کتاب های فانتزی دوست دارند، توصیه میکنم؛ و خیلی دلم میخواد جلد دوم فابل، هم نام رو هر چه سریع تر بخونم.

من واقعا شخصیت فابل و جسارت و جرئتش رو دوست داشتم، و مادرش رو که یک جواهر شناس ماهر و البته زن خیلی ناز و زیبایی بود، و به پدر فابل، سینت، حق میدم که عاشق مادر فابل شده.

و واقعا از شخصیت زولا که خیلی زیاده خواه و طمع کار و البته دزد بود، بدم میاد و اونجوری که به نظرم رسید، هالند هم شخصیت خوبی نداره.

تنها چیزی که ناراحتم کرد، رابطه فابل با پدرش بود؛ به نظرم سینت خیلی فابل رو دوست داره، ولی نمی‌دوند‌ چطوری ابراز  و رفتار کند.

من واقعا این کتاب رو توصیه میکنم و نقص خاصی ندیدم و امتیازم، پنج از پنج هست و خیلی دوستش داشتم.🌊

فن ارت رو میخوااااممم😭😭😭

@bitar

وایولت

وایولت

1404/4/14

خواهر من هنوز کتابش رو نخوندم ولی لطفا برای منم فن آرت بفرست....
وایب کتابش خیلی خوبه🤩🤤😍🌊🌊

حتما تو بهخوان می‌فرستم