یادداشت دختری که در اعماق کتاب‌ها افتاد

اولین کتابِ صوتی و اولین کتاب روانشناسی‌ای بود که به لیست «خوانده شده‌ها» اضافه شد😅
از اون جایی که در ایام امتحانات قرار گرفتیم، تصمیم گرفتم به جای کتاب‌هایی که ذهنو درگیر خودش می‌کنه، چنین کتاب‌هایی رو مطالعه کنم تا در این زمان هم مفید واقع بشه.
کتاب یه سری تکنیک و تمرین برای "تمرکز کردن" داشت که فکر کنم مناسب من نبود چون اصلا نمی‌تونستم با اون تمرین‌ها ارتباط برقرار کنم 😶‍🌫️
در نتیجه رجوع می‌کنم به یه کتاب جامع‌تر و مفیدتر.

رضا محمدی

البته اگه بگید "روانشناسی زرد" بهتره..

متاسفانه در حوزه روانشناسی مطالعه گستره‌ای نداشتم فعلا.
در نتیجه تشخیص اینکه زرد باشه یا نه رو نمی‌دونم
ولی خب برای من مناسب نبود.

اما علت زرد بودن این کتاب از منظر شما چیه؟

«روان‌شناسی زرد» به آثاری گفته می‌شود که:
ادعاهایی بزرگ و اغراق‌آمیز درباره ذهن انسان دارند (مثلاً «در ۵ دقیقه دیگران را می‌خوانند!»).
بر اساس شواهد علمی معتبر یا پژوهشی دانشگاهی  نیستند.
دارای زبان ساده و فریبنده هستند، ولی عمق علمی ندارند.
با هدف مخاطب مخاطب عام و فروش بیشتر نوشته شده، نه توسعه علمی روانشناسی.
@to_study

رضا محمدی

آنتونی رابینز روانشناس دانشگاهی نیست . او بیشتر مربی موفقیت و سخنران انگیزشی است، نه پژوهشگر یا استاد روانشناسی.
کتاب‌های او  بر وعده‌های بزرگ، جملات انگیزشی، و تکنیک‌های کلیشه‌ای که کاربرد علمی آن‌ها به صورت پژوهشی تایید نشده تاکید دارند.
هر چند که از مفاهیم روانشناسی (مانند NLP یا برنامه‌ریزی عصبی‌-زبانی) استفاده می‌شود، اما این مفاهیم از نظر علمی غیرقابل قبول یا بسیار مورد بحث هستند.
آثار او شاید برای رشد فردی  مفید باشند، اما نمی‌توان آن‌ها را آثار روان‌شناسی علمی دانست .
البته در جهان مدرن و پیچیده امروز، نمی توان حتی برای رشد فردی هم یک نسخه واحد پیچید، و طبیعتاً انسان با مطالعه این دست کتاب ها، بیشتر از آنکه به سمت موفقیت قدم بردارد، یا دچار کمال گرایی افراطی می شود و یا سرخوردگی و افسردگی را تجربه میکند.
@razzi_rm